AltcoinsCardanoDogecoin

SEC afviser Binance’s argument for at afvise retssagen: Hvad betyder det for kryptomarkedet?

Den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) har imod Binance’s argumenter imod at afvise søgsmålet, tilføjet, at bevægelsen ikke har nogen reel basis i loven.

I en retskrivelse den 8. november hævder den finansielle reguleringsmyndighed, at sagsøgte anvendte loven forkert i et forsøg på at undgå anklager, og at ingen domstol i USA har været bundet af den forkerte retlige argument og betegner det som en “tortureret fortolkning af loven”.

Kommissionen indgav anklager mod Binance i juni for angiveligt at overtræde føderal værdipapirlov ved at tilbyde handelstjenester til uregistrerede værdipapirer, og aktiver arrangering blandt andre.

Lignende anklager blev også fremsat mod Coinbase dagen efter, hvor begge børser lovede at forsvare deres handlinger kraftigt og søge ordentlig kryptoregulering fra domstolene, hvilket førte til, at Binance indgav en anmodning om at afvise søgsmålet.

SEC går til modangreb

I helhed understregede den finansielle regulator, at virksomheden ikke bør undgå ansvar for deres handlinger ved at misforstå retsgrundlaget i retssystemet.

“Anklagede søger nu at undgå konsekvenserne af deres handlinger ved at bede denne domstol om at nedlægge årtiers fundamentale præcedens, hvorpå nationens værdipapirlovgivning fungerer. I stedet ville de tiltalte installere en stiv ramme, der helt drejer sig om kontraktret og formen af transaktioner, klart i strid med kongressens brede, fleksible regime…”

Som det fremgår af retsskrivelsen bemærkede Kommissionen, at deres handlinger brød loven og kravet fastsat i Howey-testen og dens afkom. Den fastslog, at deres to platforme Binance.com og Binance.US tilbyder kryptoaktiver til offentligheden, herunder cirka 12 digitale aktiver og tre investeringsprogrammer, der passer til beskrivelsen af investeringskontrakter.

Udover påstande om, at BNB’s første mønttilbud og dets staking- og yield-programmer er i strid, forsvarede reguleringsmyndigheden sit søgsmål i overensstemmelse med “The Major Questions Doctrine,” en højesteretsafgørelse om, at kongresbeføjelserne ikke blev overladt til agenturer.

Top  Lightning Network & Bitcoin ATM: Argentina klar til adaption?

Flere kryptofirmaer har henvist til afgørelsen som et forsvar og kritiseret magtbeføjelser og handlinger fra SEC og Commodity Futures Trading Commission i deres hårde handlinger mod sektoren.

Tilsidst gentog Kommissionen Changpeng Zhao og Binance’s plan om at tjene penge på det amerikanske marked, samtidig med at de undgik ansvar ved at oprette Binance.US.

Beskyldninger fra Binance mod SEC

Efter at reguleringsmyndigheden indgav søgsmålet, erklærede Binance, at deres handlinger ikke havde krænket eksisterende love og at SEC ikke “plausibelt hævder” forskellige overtrædelser af værdipapirlovgivningen.

Børsen gik endnu videre og hævdede, at Kommissionen har strakt omfanget af “investeringskontrakter” og tilføjede, at den forsøger at regulere digitale aktiver uden for Kongressens dækningsområde.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button