Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

SEC anklager Terraform Labs for $166 million betaling til advokater

Bitcoin bei 34.000 $ ist wahrscheinlich der beste Kauf, den du im Moment tätigen kannst

Den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) har markeret Terraform Labs ‘ $166 million i betalinger til Denton siden 2023. I en ny indgivelse modsatte den finansielle tilsynsmyndighed sig opbevaringsbetalingen til advokatfirmaet og argumenterede for, at Terraform Labs ikke bør beholde deres tjenester under retssagen, rapporterede Reuters.

SEC hævdede, at Terraform Labs har betalt $166 millioner til advokaterne som et gebyr siden 2023 og tilføjede, at disse beløb måske bruges til at undgå at betale en fremtidig dom i den reelle retssag. Det blev afsløret, at $122 millioner blev betalt 90 dage før selskabets konkursbegæring og markeret som “en uigennemsigtig skuffefond.” Midlerne kan også bruges som en krigskasse i den verserende juridiske kamp med SEC.

## SEC Forslår, at Midlerne Skal Bruges til at Betale Investorer
Tilsynsmyndigheden foreslår, at beløbet kanaliseres til at tilbagebetale kreditorer og investorer, der mistede aktiver efter konkursbegæringen. Terraform Labs havde tidligere bedt domstolen om tilladelse til at hyre Dentons som særlig rådgiver med omkostninger på $6,3 millioner. De juridiske gebyrer omfatter $3,25 millioner øremærket til medarbejdernes juridiske regninger. Andre betalinger fra firmaet inkluderer $1,3 millioner til en verserende retssag i Storbritannien.

Terraform Labs hævder, at oplysningerne fra retssagen vil hjælpe i forsvaret mod SEC. På trods af de verserende retssager argumenterede SEC for, at store betalinger til firmaet kunne underminere gennemsigtigheden i virksomhedens udgifter. Desuden vil investorerne have gavn af, at midlerne bliver kanaliseret på den måde. Tilsynsmyndigheden pegede også på en potentiel interessekonflikt mellem Dentons og Terraform Labs, stadig baseret på investorer, der modtager pengene.

## Tidligere Terraform Labs CEO Involveret
Fremtidige gebyrer, som virksomheden pådrager sig, bør også være underlagt domstolens tilsyn for at begrænse beløb, der skal betales til investorer, og for at bevare virksomhedens aktiver. I en bevægelse, der knytter dets tidligere administrerende direktør til sagen, hævdede SEC, at beløbet i Denton Advance Payment Retainer kunne bruges til at dække Do Kwons juridiske regninger i Montenegro. Konkursdomstolen i Delaware vil behandle tvisten den 5. marts, mens investorer venter på at genvinde deres tab. I 2022 mistede Terra’s stablecoin sin peg til dollaren, hvilket resulterede i vidtrækkende industrielle tab, der spillede en rolle i krypto-bjørnecyklen. Både USA og Sydkorea forsøger at få Do Kwon udleveret for at stå til ansvar. Imidlertid afgjorde en dommer i Montenegro Do Kwons udlevering til fordel for USA, hvor hans retssag forventes at begynde senere næste måned.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version