Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

SEC anmoder om en dommerkendelse mod Do Kwon og Terraform Labs i sag om salg af værdipapirer

Bitcoin (BTC)-Anstieg um 74 Prozent? Galaxy liefert Prognose für erstes Jahr nach Spot-ETF-Einführung

U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) anmoder om en kortfattet afgørelse fra en føderal dommer i deres sag mod Do Kwon og Terraform Labs. Ifølge SEC er der ingen tvist om nogen væsentlige faktorer i deres sag mod Do Kwon og Terraform Labs.

Do Kwon og Terraform er anklaget for salg af værdipapirer. SEC hævder, at der ikke er tvist om, at købere har investeret midler, enten gennem fiatvaluta eller kryptovaluta, og at Do Kwon og Terraform Labs har været involveret i salget af værdipapirer. SEC påpeger også, at Terras sammenbrud har ført til et tab på 45 milliarder dollars på markedet.

Ifølge SEC er det afgørende juridiske kriterium for at afgøre, om en transaktion kvalificerer sig som en investeringskontrakt, at der er samlet penge i et fælles foretagende med forventningen om indtjening hovedsageligt stammende fra promotorernes indsats.

SEC hævder desuden, at Terraform og Kwon har begået bedrageriske handlinger og afgivet vildledende udtalelser. Regulatoren gentog anklagerne om at vildlede investorer om stabiliteten af UST-stabile møntenhed. Virksomheden tilskrev fejlagtigt sin algoritme for prisstabilisering og arrangerede hemmeligt indgreb fra tredjepart.

Disse handlinger, hævder SEC, gjorde deres påstande om algoritmens effektivitet vildledende og undlod at nævne afgørende information. Terras sammenbrud i maj året før resulterede i betydelig tab af investeringsformue, hvilket yderligere understøtter SEC’s argumenter.

Terraform-stifteren, Do Kwon, sidder i øjeblikket i fængsel i Montenegro for dokumentfalsk efter at være blevet pågrebet med forfalskede pas. Under sin retssag i Sydkorea beskyldte Daniel Shin, medstifter af Terraform, Do Kwons mismanagement for Terraform Labs’ fiasko. Han hævdede at have distanceret sig fra virksomheden og dens aktiviteter to år før sammenbruddet.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version