AltcoinsCardanoDogecoin

SEC-formand advarer mod udbredt svindel i kryptosektoren

Gary Gensler advarer om udbredt svindel i kryptosektoren

Gary Gensler, formand for Securities and Exchange Commission (SEC), har udsendt en advarsel om udbredt svindel i krypto, idet han hævder, at der er flere “berygtede svindlere”, der opererer i rummet.

Genslers udtalelser kommer på baggrund af retssagen mod tidligere FTX CEO Sam Bankman-Fried, der blev fundet skyldig i alle syv tiltalepunkter for svindel og sammensværgelse.

Under DC Fintech Week udtalte Gensler, at SEC’s håndhævelsesaktioner er en del af en bredere indsats for at tackle udbredt svindel i kryptosektoren og ikke begrænset til en enkelt sag.

Han diskuterede også SEC’s tilgang til håndhævelsesaktioner og sagde, at agenturet nøje skal overveje sine ressourcer og prioritere sager, der har den største indvirkning.

I regnskabsåret 2022 indbragte SEC 760 håndhævelsesaktioner, og agenturet har fordoblet størrelsen på sin Crypto Assets and Cyber Unit. Gensler bemærkede også, at en rapport om tal for regnskabsåret 2023 kan blive offentliggjort allerede denne måned.

Ud over at tackle svindel talte Gensler også om behovet for investorbeskyttelse i kryptosektoren. Han har tidligere advaret om kryptoindustriens manglende overholdelse af SEC-regler og opfordret kryptofirmaer til at registrere sig hos agenturet.

Gensler påpegede, at krypto har haft en destruktiv indvirkning på millioner af investorer, der har lidt tab, og understregede, at disse problemer potentielt kunne strække sig ud over kryptoindustrien og påvirke det bredere finansielle system.

Manglen på investorbeskyttelse kan skade investorernes tillid og dermed have negativ indvirkning på den bredere økonomi, da finans er i sidste ende baseret på tillid.

Kilde: CNBC

Top  Lukewarm Response: Western Russians Not Interested in Getting Paid in Digital Rubles

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button