Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

SEC Presses Ripple for Financial Transparency in Ongoing Legal Battle

Is It Too Late to Buy Near Protocol? NEAR Price Skyrockets 37% as Emerging Telegram Crypto Casino Raises $1.6 Million

Den juridiske kamp mellem den amerikanske blockchain-betalingsvirksomhed Ripple og Securities and Exchange Commission (SEC) har taget en ny drejning, da SEC søger at tvinge Ripple til at offentliggøre sine regnskaber for årene 2022-2023.

På torsdag indgav reguleringsmyndigheden en begæring, hvilket tilføjer kompleksitet til en allerede indviklet sag.

Den juridiske tvist begyndte med en afgørelse den 13. juli om, at XRP, den kryptovaluta, Ripple oprindeligt udstedte, ikke er en værdipapir, men visse Ripple-salg lavet under skriftlige kontrakter kvalificerer sig som værdipapirer.

Begge parter var blevet enige om en fælles tidsplan for retsmidler efter denne afgørelse, med en frist den 12. februar 2024 for afslutning af retsmidlerelateret opdagelse.

Imidlertid søger den seneste SEC-begæring at tvinge Ripple til at afsløre beløbet af XRP-institutionsalgens provenu efter indgivelsen af klagen for kontrakter indgået før klagen.

### SEC anklager Ripple for at sælge XRP som uregistrerede værdipapirer

SEC har anklaget Ripple for vedvarende at sælge XRP som uregistrerede værdipapirer og tjene milliarder af dollars i provenu. Ripple hævder i sit modsvar, at det har til hensigt at fortsætte med at sælge XRP til “institutionelle salgskøbere” i transaktioner med on-demand likviditet (ODL) og hævder, at det kan strukturere fremtidige salg i overensstemmelse med føderale værdipapirlove.

### Uventet forlængelse tyder på mere retssagsdrama i horisonten

Ripple indgav en begæring om forlængelse af tiden som svar på SEC’s krav, og anmodede om yderligere to dage indtil den 19. januar for at formulere sit svar.

Den uventede forlængelse antyder, at den juridiske strid, som har stået på i tre år, er langt fra løsning, da begge parter nu forbereder sig på mere retssagsdrama i tiden fremover.

Forlængelsen kommer også efter, at SEC i oktober sidste år droppede anklager om overtrædelse af værdipapirlovgivningen mod Ripple CEO Brad Garlinghouse og medstifter Chris Larsen.

Garlinghouse har gennem årene ofte kritiseret SEC offentligt, og i november sidste år anklagede han agenturet for at afvige fra sin kerneopgave om at beskytte investorer.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version