AltcoinsCardanoDogecoin

Senator præsenterer lovforslag om at opbevare krypto-aktiver i selvhostede tegnebøger

Senator Ted Budd (R-NC) har for nylig introduceret et lovforslag, der sigter mod at sikre, at brugere af kryptovaluta har deres aktiver opbevaret i selvstyrede tegnebøger i håb om at mindske risikoen for tredjeparter.

Selvstyrede tegnebøger

Lovforslaget, der passende er navngivet “Keep Your Coins Act”, blev formelt introduceret af Budd i Senatet den 7. november 2023.

Hvis lovforslaget godkendes, vil “Keep Your Coins Act” give kryptovaluta-brugere direkte ejerskab over deres digitale aktiver uden behov for en tredjepart gennem personlige selvstyrede tegnebøger. Ifølge lovforslaget vil dette give kryptovaluta-brugere mulighed for at beholde “uafhængig kontrol” over deres aktiver og samtidig forhindre en tredjeparts indgreb.

Senator Budd udtaler: “Som forbrugere står over for nye udfordringer og risici forbundet med brugen af digitale valutaer, bør vi give enkeltpersoner mulighed for at beholde kontrol over deres egne digitale aktiver. Denne tilgang vil fremme økonomisk frihed og et mere decentraliseret kryptocurrency-økosystem.”

Efter SBF-håndhævelse

Indførelsen af Budds lovforslag kommer mindre end en uge efter, at FTX-grunderen, Sam Bankman-Fried, blev fundet skyldig i syv anklager, herunder bedrageri og hvidvaskning af penge. Da hans børs kollapsede i november 2022, havde Bankman-Fried dirigeret misappropriationen af mere end i alt 8 milliarder dollars af kundeaktiver.

Retssagen satte fokus på den større diskussion omkring området for kryptoregulering og lovgivning.

I en pressekonference, der blev afholdt kort tid efter at dommen blev annonceret, hævdede den amerikanske anklager, Damian Williams, at selvom kryptocurrency måske er nyt, “denne form for svindel, denne form for korruption, er lige så gammel som tiden.”

William udtalte endvidere, at Bankman-Frieds dom tjente som “en advarsel” til gerningsmænd af lignende forbrydelser, og at de ville “have nok håndjern til dem alle.”

Top  IOTA Stiftungschef Schiener verspricht bessere Kommunikation - aber hält es nicht

Forsøg på kryptolovgivning

Dette er ikke første gang, at Budd har introduceret kryptolovgivning. Især var Budd en af fire senatorer, der i april 2023 introducerede Financial Technology Protection Act med henblik på at undersøge og imødegå terroristers brug af kryptovalutaer.

I en erklæring på hans hjemmeside hævder Budd, at “Keep Your Coins Act” vil tjene til at beskytte direkte transaktioner mellem enkeltpersoner uden involvering af tredjeparter. Selve lovforslaget sigter mod at forbyde “Føderale myndigheder fra at begrænse brugen af konvertible virtuelle valutaer af en person til at købe varer eller tjenesteydelser til personlig brug, og til andre formål.”

Tidligere formåede repræsentanten Warren Davidson (R-OH) at introducere et tilsvarende lovforslag med navnet “Keep Your Coins Act of 2023.” Det blev godkendt af Repræsentanternes Hus’ finansielle tjenesteudvalg i juli 2023, men er ikke blevet yderligere stemt om.

Fremtiden for lovforslaget forbliver uklar.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button