Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Shiba Inu (SHIB) skuffer investorerne med “Shib The Metaverse” – kursen falder med næsten 10 procent

Polygon Labs und NEAR Foundation arbeiten für die Integration von zkWasm L2 Prover zusammen

Shiba Inu (SHIB) har for nylig forsøgt at begejstre sine investorer med nyheder om “Shib The Metaverse”, men markedet reagerede ikke positivt på det.

I løbet af de seneste 24 timer er SHIB-kursen faldet med næsten ti procent og kan fortsætte med at falde.

## Shiba Inu-Investorer er ikke imponerede

I en nylig meddelelse på X annoncerede marketingchefen for Shiba Inu nyheder om det kommende projekt “Shib The Metaverse”. Dette virtuelle rum skal være et centralt mødested for fællesskabet, der fremmer bruger-genererede indhold, samarbejde og kreative udtryk. Desuden kan SHIB-ejere diskutere ideer og stemme om forslag.

Trods annonceringen forbliver SHIB-ejerne for det meste upåvirkede. Den populære Memecoin handles i øjeblikket til 0,000018 USD, hvilket er et fald på syv procent i løbet af de seneste 24 timer. Blandt de fem største Memecoins efter markeds kapitalisering har SHIB oplevet de største tab i denne periode.

Derudover afspejler faldet i det åbne interesse (OI) for SHIB en nedgang i markedsaktiviteten. Efter at have nået en top på 116 millioner USD den 27. september, er det faldet med elleve procent til 103 millioner USD.

Et fald i det åbne interesse antyder, at handlere lukker positioner i stedet for at åbne nye, hvilket indikerer en reduceret marked deltagelse og en ændring i stemningen, hvor handlere bliver mindre bullish.

Desuden er Chaikin Money Flow (CMF) for SHIB tæt på at skifte til det negative område, hvilket tyder på en mulig likviditetsstrøm ud. CMF, som sporer penge strømme ind og ud af markedet, peger nedad og ligger i øjeblikket på 0,05.

## SHIB-Kursprognose: Det laveste niveau siden den femte august er det næste mål

SHIBs seneste forsøg på at bryde modstanden ved 0,0000189 USD er mislykkedes og bekræfter den vedvarende nedadgående trend. Hvis interessen og efterspørgslen efter Memecoin fortsætter med at falde, kan kursen fortsætte med at falde og muligvis nå det laveste niveau siden den femte august på 0,000010 USD.

På den anden side kan SHIB-kursen stige til 0,000028 USD, hvis efterspørgslen igen stiger, og stemningen bliver mere bullish, hvilket ville gøre den førnævnte bearish prognose ugyldig.

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Exit mobile version