Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Skadelige TREAT phishing-angreb skaber bekymring for SHIB-økosystemet

Aufwärtstrend von Bitcoin hält an – drei Gründe warum er noch nicht zu Ende ist

Den stigende popularitet af Shiba Inu-økosystemet er blevet udnyttet af cyberkriminelle.
### Betrüger udnytter TREAT-token
Kriminelle har udnyttet det stigende interesse omkring Shiba Inu-økosystemet ved at skabe phishing-angreb og bedrageriske aktiviteter omkring den såkaldte frigivelse af TREAT-tokenet. TREAT er designet til at forbedre likviditeten for SHI Stablecoin og er også forbundet med ShibSwap og det blockchain-baserede Shiba Collectible Card Game. Desværre er der ingen officiel frigivelse af TREAT-tokenet, og folk bliver advaret mod at falde for svindelnumre.
### Konsekvenser for SHIB
De bedrageriske aktiviteter omkring TREAT-tokenet kan påvirke SHIB negativt. For det første kan forvirringen og de falske forventninger, der er skabt af bedragerierne, underminere tilliden til Shiba Inu-fællesskabet og føre til et fald i troværdigheden. Desuden kan ofrene for phishing-angreb lide økonomiske tab, som kan påvirke deres evne til at interagere med Shiba Inu-økosystemet. Den negative omtale kan også afskrække nye investorer og bidragsydere fra at deltage i fællesskabet, hvilket bremser potentielt vækst. Endelig kan sådanne hændelser tiltrække øget regulatorisk overvågning, hvilket kan have negative konsekvenser for SHIB’s markedsmæssige dynamik.
### Stand af SHIB
På tidspunktet for denne artikel blev SHIB handlet til 0,000008888 US-dollar med en prisfald på 1,49 % i de sidste 24 timer. Interessen for SHIB er faldet markant, hvilket afspejles i tilbagegangen af nye adresser og handelsaktivitet omkring tokenet.

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Exit mobile version