AltcoinsCardanoDogecoinMetaverse

Sørkoreansk Blockchain-startup hæver $8 millioner i serie A-finansieringsrunde

Et sydkoreansk blockchain-baseret K-pop-startup har rejst $8 millioner i deres series A-finansieringsrunde.

Modhaus annoncerede i en erklæring i dag, at series A-finansieringsrunden har øget deres samlede fundraising til $12 millioner. Finansieringsrunden blev ledet af det amerikanske investeringsfirma Sfermion og inkluderede deltagelse fra andre investorer som SM Culture Partners, Laguna Investment, KDDI Open Innovation Fund III og Foresight Ventures.

Modhaus satser på at integrere yderligere blockchain-baserede applikationer i den koreanske underholdningsindustri. Etableret i december 2021, var Modhaus skaberen af tripleS, en K-pop-pigegruppe med over 1,74 millioner YouTube-abonnenter, der udnytter sit non-fungible token (NFT) afstemningssystem. Gennem Modhaus’ COSMO-app har fans mulighed for at købe NFT-fotokort, hvor købene fungerer som afstemningstokens til støtte for gruppen.

TripleS har udgivet fem album, der til sammen har solgt 170.000 eksemplarer, og har for nylig fået en nominering til “Bedste nye kvindelige kunstner” ved 2023 MAMA Awards.

“Med deres [fans] skarpe øjne for talent og trendspotting sigter vi mod at forbedre kunstnerværdien gennem forstærket faninvolvering,” sagde Jaden Jeong, administrerende direktør og medstifter af Modhaus.

Ved at samle NFT-fotokort af K-pop-gruppemedlemmer på Modhaus’ COSMO-platform kan fans modtage tokens, der tillader dem at stemme om beslutninger relateret til gruppeoperationer, såsom medlemsaktiviteter, sangtitler og valg af steder til albumomslagsfotosessioner.

GD Kim, COO hos UNOPND, en venturesektion tilknyttet Hashed, delte med The Block, at cirka 130.000 K-pop-entusiaster har erhvervet 1,2 millioner digitale fotokort på COSMO siden begyndelsen.

“Modhaus har demonstreret et godt eksempel på at drive en masseadoption af blockchain-teknologi i underholdningsindustrien,” sagde Kim.

Modhaus sagde i sin erklæring, at de planlægger at udvide Cosmo til at være en K-pop-ækvivalent til LinkedIn eller Kickstarter, hvor “fans kan forbinde sig med kunstnere og aktivt bidrage til deres yndlingsidolgruppers succes.”

Top  Stigende investeringer i digitale aktiver: Hvad betyder det for markedet?

“[Den nye] investering betyder mere end bare økonomisk støtte; det er et eventyr ind i at smelte den energiske verden af K-pop sammen med det omfattende narrativ om metaverset,” sagde Dan Patterson, partner hos Sfermion. “Vi […] udforske konvergensen af K-pops charme med de uendelige muligheder i det immersive internet.”

Flere K-pop-labels har for nylig annonceret planer om at træde ind i NFT- og metaverse-rummet.

I oktober 2022 introducerede HYBE, den største K-pop-agentur, der håndterer BTS, SEVENTEEN og NewJeans, sin NFT-platform Momentica i samarbejde med det koreanske blockchain-firma Dunamu.

Sidste måned afslørede Momentica en NFT-samling, der viser videoer og fotos af SEVENTEEN i forbindelse med udgivelsen af deres nye album, Seventeenth Heaven. Over 90.200 fans har købt SEVENTEEN NFT’er, som rapporteret på samlingssiden.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button