AltcoinsCardanoDogecoin

Spanske teknologivirksomhed Miolos S.L. undersøges for omfattende krypto-annonceringskampagner

CNMV Indleder Undersøgelse af Miolos S.L.’s Kryptoannoncer

Det spanske værdipapirmarkedets reguleringsorgan meddelte i sidste uge, at det havde indledt en undersøgelse af en potentiel overtrædelse af reglerne for store reklamekampagner for kryptoaktiver.

Uautoriserede Kryptoannoncer

CNMV, eller The National Securities Market Commission, meddelte, at den spanske teknologileverandør Miolos S.L. blev undersøgt som følge af to omfattende kryptoannoncekampagner gennemført i september og november 2022. Ifølge CNMV undlod Miolos S.L. at inkludere risikoadvarsler eller indsende deres reklamekampagner til CNMV til godkendelse. Ifølge spansk lov skal annoncører og virksomheder, der markedsfører kryptoaktiver, give CNMV besked om kampagneindholdet mindst 10 dage i forvejen, hvis kampagnen retter sig mod over 100.000 personer.

Påmindelse om Overholdelse af Nye Regler

Rodrigo Buenaventura, formand for CNMV, udtalte under sin tale på den årlige Deloitte-konference for den spanske finansielle sektor i Madrid i sidste uge, at denne undersøgelse vil fungere som en påmindelse til virksomheder om at overholde de nye regler omkring kryptoannoncering. Han tilføjede, at CNMV også gennemførte en separat analyse af reklamer på det sociale medieplatform X for at lede efter mulige overtrædelser.

Strenge Regler Fra 2022

Spanien indførte i begyndelsen af 2022 foranstaltninger til at regulere den omfattende kryptoannoncering og overdrog CNMV ansvaret for at godkende masseannonceringskampagner og sikre, at investorerne er informeret om de tilknyttede risici. Disse regler er gældende ikke kun for udbydere af kryptoaktiver, der annoncerer deres aktiviteter, men også for enkeltpersoner, der annoncerer på egne vegne eller på vegne af tredjeparter.

Top  Bitstamp suspenderer handel med flere kryptovalutaer for amerikanske brugere på grund af regulering

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button