Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Starknet introducerer STRK staking og muliggør Mainnet afstemning for tokenholdere for at stemme om styringsomstrukturering.

Bitcoin Price Prediction as Weekend Trading Volume Pushes Past $10 Billion – Here are Key Levels to Watch

## Starknet introducerer STRK-staking og muliggør Mainnet-afstemning

Starknet har lanceret en ny funktion, der gør det muligt for brugere at stake deres STRK-tokens og samtidig deltage i Mainnet-afstemninger. Denne spændende udvikling giver tokenholdere mulighed for at engagere sig aktivt i platformens governance struktur.

### Hvad er STRK-staking?

Staking af tokens refererer til processen med at deponere ens kryptovaluta i en wallet i et bestemt tidsrum for at sikre netværket og blive belønnet med ekstra tokens som incitament. Med Starknets nye STRK-staking-funktion kan brugere nu stake deres STRK-tokens og tjene belønninger baseret på den mængde tokens, de vælger at støtte netværket med.

### Mainnet-afstemninger

Ud over at kunne stake deres STRK-tokens har brugere nu også mulighed for at deltage i Mainnet-afstemninger. Disse afstemninger giver tokenholdere mulighed for at stemme om vigtige governance spørgsmål og beslutninger relateret til Starknet-platformen. Deltagelse i Mainnet-afstemninger giver brugerne en stemme i, hvordan platformen skal udvikle sig i fremtiden.

### Konklusion

Starknets lancering af STRK-staking og Mainnet-afstemninger er et spændende skridt mod at give brugerne mere magt og indflydelse på platformens udvikling og fremtidige retning. Ved at deltage i staking og afstemninger kan STRK-tokenholdere aktivt bidrage til at forme Starknet og sikre, at deres stemme bliver hørt i governance-processen.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version