Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Stellar Lumens und das International Rescue Committee kooperieren, um die Auszahlung von Hilfsgeldern zu verbessern: Die Rolle von Stellar Aid Assist in der humanitären Hilfe

Elon Musks Cousin unter den ersten Solana-Investoren: Experte verrät

Stellar Lumens og International Rescue Committee Samarbejde om at Løse Hindringer for Humanitær Hjælp

Stellar Lumens har lanceret et projekt ved navn Stellar Aid Assist for at løse eksisterende problemer med udbetaling af hjælpefonde. Det Internationale Redningsudvalg (IRC) har identificeret fire forhold, der har størst indvirkning på udbetaling af hjælpefonde i de berørte områder.

CNF har for nylig rapporteret om virkningerne af Stellar Aid Assist, som blev implementeret af FN’s Høje Kommissær for Flygtninge (UNHCR) for hurtigt at reagere på humanitære behov i Ukraine.

I en artikel med titlen “Realiteterne ved at levere hjælp”, skrev David Miliband, præsident og administrerende direktør for International Rescue Committee, om den alvorlige humanitære krise, hvor omkring 110 millioner mennesker globalt er på flugt. Han påpegede, at organisationer som IRC, der arbejder i afsides områder, står over for forhindringer i at levere hjælp. Han fremhævede behovet for en strategi til at bryde cyklussen af kortsigtede løsninger.

Desuden har IRC udviklet et interaktivt værktøj kaldet “Outcomes and Evidence Framework” for at adressere disse udfordringer.

Ud over fragmentering og masseusikkerhed er manglende finansiering af klimatilpasning og stigende straffrihed i konflikter også store hindringer for humanitær hjælp ifølge Miliband.

Disse udfordringer har påvirket udviklingen af Stellar Aid Assist, en blockchain-drevet løsning, der har været i brug i mere end 10 måneder. Projektet muliggør udbetaling af store mængder Stablecoins til kvalificerede personer og modtagere i behov gennem blockchain-teknologi.

Stellar Aid Assist giver humanitære organisationer mulighed for at udføre op til 100.000 transaktioner uden at skulle betale en eneste cent i gasgebyrer, hvilket bekræftes af Tori Samples, senior produktchef hos SDF, der er ansvarlig for Stellar Aid Assist.

Sammenfattende viser samarbejdet mellem Stellar Lumens og International Rescue Committee et løfte om at løse de udfordringer, der er forbundet med udbetaling af humanitær hjælp, og understreger behovet for at udforske blockchain-teknologiens potentiale i denne sektor.

Exit mobile version