Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Stor interesse for Shib a Inu: En enkelt wallet har samlet 397,845 milliarder SHIB tokens til en værdi af 5,21 millioner dollars, på trods af markedets ustabile forhold.

Vechain gewinnt 21.000 neue Wallets an einem Tag – wird der VET-Preis folgen?

## Shib a Inu Wallet akkumulerer 397,8 Milliarder SHIB Tokens til en værdi af 5,21 Millioner USD

På trods af de svingende markedsbetingelser har en enkelt wallet for nylig akkumuleret 397,845 milliarder SHIB tokens. Den samlede værdi af walletens beholdninger er på 5,21 millioner USD, hvilket tyder på et vedvarende interesse for Shib a Inu trods usikkerhederne på markedet.

### Wale øger deres SHIB beholdninger trods tab

Baseret på kædeoptegnelser viser det sig, at walleten har akkumuleret SHIB tokens på grund af de svingende priser. På trods heraf har ejeren fortsat med at erhverve SHIB tokens uden at foretage nogen transaktioner.

Den vekslende indkomst fra denne wallet illustrerer ustabiliteten af Shib a Inu. Trods relativ stabilitet oplevede walleten et fald på 12. august, som blev delvist opvejet af en opgang dagen efter. Yderligere svingninger den 15. og 16. august resulterede i yderligere værditab, men disse var ikke så markante som den 12. august.

Det er bemærkelsesværdigt, at Shib a Inu hvaler og hajer har øget deres beholdninger i de seneste måneder. Den 2. maj fjernede et anonymt wallet 1,75 billioner SHIB tokens fra Robinhood og fortsatte dermed akkumuleringen midt i et prisfald.

### Shib a Inu ser store blødninger og mister 18,75 % på to uger

Prisen på Shib a Inu faldt med 18,75 % i de seneste to uger, hvilket afspejler en korrekturperiode under pres. Selvom prisen har haft svært ved at vinde kontrol tilbage, er fremtidsudsigterne for Shib a Inu stadig positive.

Himanshu Maradiya, grundlægger og formand for CIFDAQ Blockchain Ecosystem, påpegede udfordringerne ved at forudsige fremtidige priser for Shib a Inu på grund af dens spekulative karakter og den inhærente volatilitet på kryptomarkedet.

Exit mobile version