Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Stor XRP Bevægelse fra Binance til Ukendt Wallet – Liquidation eller Gave?

Händler, der Dogecoin im Jahr 2017 kaufte, rechnet mit einem kometenhaften Anstieg von 37.500 % auf 26 $

Whale Alert opdagede en betydelig bevægelse af 26.287.782 XRP-tokens fra Binance til en ukendt wallet. Den modtagende wallet overførte XRP til forskellige børser, hvilket antyder en likvidation eller donation.

Whale Alert har afsløret, at midt i salgspresset på XRP var der en stor handling af hvaler, hvor 26.287.782 XRP-tokens til en værdi af 15,30 millioner dollars blev overført fra en Binance-wallet til en ukendt wallet.

Interessant nok overførte den modtagende wallet, identificeret som rhWj9g, nogle af deres XRP-tokens til flere børse-wallets efter denne transaktion, herunder MXC, Coinspot, Upbit, Coinbase, Kraken, Gopax og andre.

Den oprindelige hensigt med at trække kontanter fra Binance-wallet’en er endnu ikke kendt. Men flytningen af ​​aktiver til børse-wallets tyder normalt på forsøg på likvidation af aktiver. Det kan dog også være en indikation på en donation.

Tidligere rapporterede CNF, at nogle XRP-hvaler dramatisk øgede deres token-beholdninger, da prisen forsøgte at stige over 0,53 dollars. Sagen Ripple vs. SEC er ved at nå sin afslutning, hvor advokater forudsiger en række bøder og resultater, der kan påvirke XRP.

Desuden har en profet hævdet at have modtaget et guddommeligt ord, der forudsagde, at XRP-prisen til sidst ville nå 10.000 dollars pr. token. Dette har skabt opmærksomhed i kryptogemeinskabet omkring denne nye forudsigelse.

På tidspunktet for denne artikel handles XRP til 0,5808 dollars, en nedgang på 6,26% i de seneste 24 timer. Denne nedgang afspejler en lille korrektion på de store kryptovalutamarkeder.

Ripples igangværende initiativer, partnerskaber og teknologiske forbedringer fortsætter med at være i fokus, da virksomheden forbliver en vigtig aktør i blockchain-branchen og arbejder på at forbedre grænseoverskridende betalingsløsninger over hele verden.

Exit mobile version