AltcoinsCardanoDogecoin

Sydkorea tilslutter sig internationalt rammeforlag for cryptocurrency-rapportering

Sydkorea tilslutter sig gruppe af lande i opfordring til international rapportering om kryptovaluta

Sydkorea har sluttet sig til en gruppe på 48 nationer, der opfordrer til fremme af en international ramme for rapportering af kryptovaluta.

I en betydningsfuld bevægelse bekræftede Sydkorea på fredag sit engagement i at implementere den internationale rapporteringsramme for digitale aktiver. Crypto-Asset Reporting Framework (CARF) debuterede i august 2022 efter godkendelse fra Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD).

Rammen er designet til at lette automatisk udveksling af skatteoplysninger om transaktioner med kryptoaktiver på en standardiseret måde. Rammen understregede vigtigheden af skattemæssige konsekvenser og måder at mindske manglende gennemsigtighed i denne nye aktivklasse.

En gruppe på 20 lande har udtrykt støtte til at fremme rammen og har sat 2027 som målår for implementering.

Et konsortium af lande offentliggjorde en fælles erklæring på fredag, hvor de opfordrede til rettidig skatteoverholdelse og forebyggelse af skattesvindel.

“Som jurisdiktioner, der huser aktive kryptomarkeder, har vi derfor til hensigt at arbejde hen imod hurtigt at omsætte CARF til national lovgivning og aktivere udvekslingsaftaler i tide til, at udvekslinger kan begynde i 2027, under hensyntagen til nationale lovgivningsprocedurer, som er relevante.”

I alt 48 lande har opfordret flere jurisdiktioner til at tilslutte sig ordningen. Dette ville forbedre “det globale system for automatisk udveksling af oplysninger, der ikke efterlader noget skjulested for skattesvindel.”

Desuden vil underskriftsjurisdiktioner implementere ændringer til denne standard som aftalt af OECD for at sikre konsistens og problemfri implementering. Ændringerne vil blive implementeret i overensstemmelse med den ovenfor nævnte tidsplan og under hensyntagen til nationale lovgivningsprocedurer, der er relevante.

OECD offentliggjorde først et offentligt høringsdokument i marts 2022 om en global skattetransparensramme for rapportering af kryptoaktiver. Det foreslog også ændringer til den fælles rapporteringsstandard for automatisk udveksling af oplysninger om finansielle konti mellem lande.

Top  Bitget announces planned exit from Hong Kong market due to business concerns

Alfredo Collosa, en konsulent inden for skatteforvaltning hos Inter-American Center of Tax Administrations, kalder dette en “god initiativ.”

“Det er en god initiativ at implementere et internationalt udvekslingsregime for transaktioner med kryptoaktiver.”

Han tilføjede, at manglende implementering ville skabe kompleksitet for udbydere af kryptoaktivtjenester og skatteydere og øge deres omkostninger til skatteoverholdelse.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button