Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Sydkoreansk finansmand mødes med SEC-chef for at drøfte regulering af kryptovaluta

Bitcoin (BTC)-Anstieg um 74 Prozent? Galaxy liefert Prognose für erstes Jahr nach Spot-ETF-Einführung

I en artikel skrevet af Chosunbiz – en sydkoreansk nyhedsudbyder – fremgår det, at Lee Bok-hyun, lederen af Sydkoreas Finanstilsyn, har til hensigt at mødes med formanden for den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC), Gary Gensler, i januar. Dette møde vil give mulighed for at drøfte den aktuelle tilstand af kryptovalutamarkedet og retningen for tilsynspolitikker, der vil påvirke området. En vigtig samtaleemne forventes også at være de standarder, som USA anvender til at vurdere, om virtuelle aktiver udgør en sikkerhed.

Rapporten understreger desuden, at Sydkorea allerede i år har indført lovgivning om digitale aktiver med det formål at styrke forbrugerbeskyttelsen af kryptoinvestorer. Denne lovgivning træder i kraft i juli 2024. Ifølge data fra KuCoin har omkring en fjerdedel af sydkoreanske voksne mellem 18 og 60 år investeret i kryptovaluta i løbet af en seksmåneders periode, hvilket placerer landet som et af de betydningsfulde markeder for kryptohandel.

For at imødegå en stigning i svindel inden for Sydkoreas kryptofællesskab har myndighederne i landet rettet fokus mod det i høj grad uregulerede kryptoområde. I 2022 førte en sammenbrud i den sydkoreanske kryptoentreprenør Do Kwons Terra-Luna-økosystem til et krasch på 40 milliarder dollar på kryptomarkedet. Do Kwon blev anholdt i Montenegro i marts og efterfølgende idømt fire måneders fængsel for at have anvendt forfalskede rejse-dokumenter. Der var rygter om, at Kwon kunne blive udleveret enten til USA eller Sydkorea, men i går afviste Montenegros appeldomstol en afgørelse fra en højere domstol i Montenegro, der havde godkendt udleveringen af Kwon til USA eller Sydkorea. Dette betyder, at Do Kwon forbliver i Montenegro indtil videre, ifølge en meddelelse offentliggjort tirsdag af de montenegrinske myndigheder. Afvisningen fra appeldomstolen skyldtes, at den undersøgende dommer ikke havde givet den anklagede, Kwon, mulighed for at udtale sig vedrørende anmodningen om udlevering til USA, som krævet ifølge montenegrinsk lovgivning.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version