AltcoinsCardanoDogecoin

Sydkoreansk højesteret øger kryptosvindlers fængselsdom

Artiklen beskriver en nylig retssag ifølge Seoul Kyungjae, hvor en kryptosvindler blev dømt til ni og et halvt års fængsel ved den sydkoreanske højesteret. Retssagen blev afholdt den 12. november ved Busan High Court (Ulsan Tribunal), som bekræftede svindlerens skyld og øgede fængselsstraffen på baggrund af yderligere beviser fra anklagemyndigheden. Den uspecificerede svindler, kaldet A i medierne, havde lovet ofrene store gevinster ved at manipulere kryptomarkedet og drev en falsk kryptobørs fra marts til august 2019. Svindleren hævdede desuden at have udviklet sofistikeret software til at manipulere kryptopriser og promoverede en kryptovaluta, der angiveligt kunne bruges i butikker og benzinstationer. Retten hørte, at A havde hevet næsten 1 million dollars ud af omkring 90 ofre, samtidig med at han var gældsat og stadig var på prøveløsladelse fra tidligere bedrageridomme.

Dette er ikke første gang, A har været involveret i bedrageri. Tidligere har A været anklaget for bedrageri i forbindelse med sin udenlandske valutahandel og en falsk britisk aktiehandelsplatform. Dommeren udtalte, at A har en fortid med gentagne lovovertrædelser og begik dette kriminalitet, mens han stadig var på prøveløsladelse for bedrageri.

Udover denne retssag har der været andre sager om kryptosvindel i medierne. Der er blevet foretaget 25 anholdelser i en razzia mod formodede svindlere i Daegu, og der er også blevet gjort indgreb mod en formodet international kryptosvindelring. Der har også været debat om en nylig statsbesøg i Saudi-Arabien, hvor det kom frem, at en mistænkt kryptosvindler deltog i det sydkoreanske delegationsmøde med det saudiske regeringstopmøde.

Top  47 lande indgår nyt samarbejde om automatisk udveksling af kryptoinformation

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button