AltcoinsCardanoDogecoin

Sydkoreas Demokratiske Parti kræver åbenhed om virtuelle aktiver fra kandidater til kommende valg

Siden af South Koreas Demokratiske parti skærper nu reglerne for kandidater til de kommende generelle valg. En ny politik kræver, at de indledende kandidater offentliggør deres beholdninger af virtuelle aktiver, herunder kryptovalutaer. Dette skridt er en del af Sydkoreas indsats for at øge gennemsigtighed og ansvarlighed i den politiske proces.

Beslutningen blev annonceret af Han Byung-do, formand for det Demokratiske Partis Strategiske Planlægningsudvalg, efter drøftelser inden for partiets team for planlægning af generelle valg. Formålet er at sikre, at kandidater opretholder de højeste moralske standarder og undgår mulige interessekonflikter vedrørende digitale værdipapirer.

Formanden understregede vigtigheden af denne politik i en nylig erklæring. Han advarede også om, at kandidater, der undlader at rapportere deres beholdninger korrekt, vil stå over for retlige konsekvenser og potentielt alvorlige konsekvenser, herunder annullering af deres kandidatur. Han pointerede også, at det at eje virtuelle aktiver i sig selv ikke kan sættes spørgsmålstegn ved, men den måde, hvorpå ejendommen er erhvervet, kan være af interesse, og derfor vil verifikationsudvalget undersøge dette nøje.

Samtidig intensiveres landets bestræbelser på at regulere digitale aktiver i Sydkorea, hvor myndighederne har gjort bestræbelser på at overvåge og regulere digitale aktiver. Herunder at deltage i Crypto-Asset Reporting Framework (CARF), en gruppe på 48 nationer, der arbejder for fremme af en international ramme for kryptovalutarapportering. Derudover har South Korea’s Financial Supervisory Service (FSS) til hensigt at etablere omfattende retningslinjer for udstedelse og distribution af kryptovalutaer for at forbedre Virtual Asset Users Protection Act. Derudover har politiet og andre myndigheder undersøgt svindel og svindlere og sat kriminelle i fængsel. På den anden side rapporteres det, at en “formodet kryptosvindler” deltog i den sydkoreanske præsident Yoon Suk Yeols statsbesøg i Saudi-Arabien.

Top  Tempelkryptobørs håber på gennembrud i det lukrative Sydkoreanske marked

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button