Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Taiwans ACE Exchange under øget kriminel efterforskning for svindel – Præsident anklaget for hvidvask og bedrag

Expert Traders Recommend Keeping an Eye on This Emerging Coin

Taiwan’s ACE Exchange i varmt vand som anklagemyndigheder udvider svindelundersøgelse

Taiwanske anklagemyndigheder har udvidet deres efterforskning af ACE Exchange og anmodet om tilbageholdelse af Chenhuan Wang, platformens præsident.

Anklagemyndighederne har anklaget Wang for hvidvaskning af penge og svindel i forbindelse med påståede svindelaktiviteter, der blev orkestreret af David Pan, virksomhedens grundlægger, der blev tilbageholdt tidligere på måneden.

Taipei District Prosecutors Office afslørede, at Wang, der også er partner hos advokatfirmaet Chien Yeh, blev indkaldt til afhøring sammen med fire andre mistænkte efter, at politiet foretog razziaer på forskellige steder i det nordlige Taiwan.

Efter afhøringen indgav anklagemyndighederne anmodning til retten om at tilbageholde Wang og begrænse hans besøgsrettigheder sammen med de fire andre mistænkte.

Pan og en medskyldig ved navn Lin blev beskyldt for i tre år at have samarbejdet om at bruge falsk reklame på sociale medier til at bedrage investorer til at købe værdiløse kryptovalutaer, herunder MOCT.

Anklagemyndighederne har nu impliceret Wang i sagen, og en ret skal afgøre, om han vil blive tilbageholdt.

Pan var ikke involveret i ACE siden 2022

ACE Exchange reagerede på Pans anholdelse tidligere på måneden ved at erklære, at Pan ikke var involveret i daglige operationer siden 2022, hvor Wang overtog som præsident i september 2023.

Wang hævdede, at han havde forsøgt at slette kontroversielle mønter, efter han havde overtaget rollen, og ACE forsikrede, at de samarbejdede med efterforskningen som vidne.

I en nylig erklæring fastslog ACE Exchange, at handel og operationelle forhold forblev normale og understregede sikkerheden af brugernes aktiver og den glatte funktion af kryptovaluta- og New Taiwan Dollar-indskuds- og udbudstjenester.

“Vi garanterer brugernes aktivers sikkerhed, og alle tjenester til indskud og udtrækning af kryptovalutaer og New Taiwan Dollar fungerer gnidningsløst,” tilføjede virksomheden.

ACE Exchange, etableret i 2018, er en af de prominente kryptobørser i Taiwan, sammen med BitoGroup og MaiCoin.

Børsen understregede, at ledelsesteamet overholder love og vil ikke tolerere nogen form for misconduct.

Taiwan vil presse på for krypto-reguleringer

Taiwan er fast besluttet på at indføre begrænsninger for offshore kryptobørser, der opererer inden for dets jurisdiktion, medmindre de opnår den nødvendige registrering.

I september sidste år udarbejdede landets Finanstilsyn (FSC) ti retningsgivende principper for udbydere af virtuelle aktivtjenester (VASPer) til at etablere selvregulerende regler.

De retningsgivende principper, der forventes at blive officielt frigivet ved udgangen af denne måned, vil fokusere på forskellige aspekter.

Mere specifikt forventes retningslinjerne at styrke informationsoffentliggørelse, etablere gennemgangsstandarder for liste og afnotering af virtuelle aktiver, og sikre adskillelse og forvaring af virksomhedernes og kundernes aktiver.

FSC planlægger strengt at forbyde ulovlig forretningsfremsendelse af udenlandske kryptofirmaer.

Det vil pålægge udenlandske VASPer at registrere i overensstemmelse med selskabsloven og erklære deres overholdelse af reglerne mod hvidvaskning af penge til FSC.

Undladelse heraf vil medføre, at disse virksomheder bliver afskåret fra at rekruttere forretning i Taiwan eller fra indenlandske beboere.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version