Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Telcoin Restores User Balances After $1.2 Million Exploit

Saylor's Stand as BTC Dips Amid Fed Shift

Telcoin genvinder brugernes tillid efter et angreb på deres app

Telcoin, udvikleren af en finansiel app, har genoprettet alle brugerbalancer to uger efter et angreb, der førte til, at der blev trukket 1,2 millioner dollars fra brugerkonti.

I en e-mail til CryptoNews bemærkede Telcoin, at de havde genoprettet alle brugerbalancer, løst sårbarheden og afsluttet en ekstern revision af deres kontrakter.

Virksomheden meddelte, at de havde genoprettet brugerbalancer ved at bruge midler fra deres egen kasse, samtidig med at de fortsatte med at samarbejde med retshåndhævelse og blockchain-sikkerhedseksperter for at spore og genvinde de stjålne midler.

Paul Neuner, grundlægger og administrerende direktør for Telcoin, udtalte: “Beslutningen om at forhåndsrestore berørte brugerwallets fra vores virksomhedskasse var åbenlys, og jeg er stolt af holdet for at få det til at ske på rekordtid.”

Angrebet fandt oprindeligt sted i slutningen af december, da en wallet-implementeringsfejl på Polygon førte til, at brugernes balancer faldt i Telcoin-appen.

Problemet opstod på grund af en fejlagtig interaktion mellem Telcoins digitale wallet og en proxy-kontrakt. Denne interaktion førte til, at proxyen forkert udførte visse lagringsfunktioner, hvilket tillod angriberen at trække midler fra brugerkonti.

I modsætning hertil hævdede Neuner, at brugen af en proxy stadig var “bedste praksis inden for sikkerhed”. Virksomheden har opdateret, styrket og eksternt revideret deres gendannede implementering.

Derudover blev der ikke lækket nogen administrative nøgler under angrebet, og Neuner bekræftede, at Telcoins økosystem ikke blev påvirket.

## Meddelelse fører til stigning i Telcoin

Angrebet forårsagede oprindeligt massiv panik blandt Telcoin-indehavere, hvilket førte til et kortvarigt fald på 65% i prisen på Telcoin ($TEL).

Efter virksomhedens meddelelse steg indbetalingerne igen på den første dag efter genoprettelsen af ​​Telcoin-appens tjenester.

“Den første dag efter genoprettelsen af ​​Telcoin App-tjenesterne så vi over en 400% stigning i indbetalinger sammenlignet med sidste måned, med en forhold på 3,60 dollars, der blev indsat for hver dollar, der blev hævet,” udtalte virksomheden.

Virksomhedens token handles i øjeblikket til 0,001364 dollars på tidspunktet for skrivning ifølge CoinMarketCap.

Virksomheden annoncerede også, at de ville forlænge deres December Holiday Promo til udgangen af januar som en tak for den støtte, der er vist af deres brugere. “Brugere, der deltager i den forlængede kampagne (inklusive dem, der har foretaget en USDC-indbetaling med Transak, siden Telcoin App-tjenesterne genoptog) vil modtage en TEL-airdrop i februar,” bemærkede virksomheden i et blogindlæg.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version