Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Terra Classic-Validatoren in Sorge: Probleme bei der Verbrennung von 800 Millionen USTC

Chainlink BUILD Programm begrüßt Rollup.Finance zur Erweiterung der Infrastruktur

Terra Classic og USTC: Ødelæggelsen af 800 millioner tokens

## Terra Classic-Validierer bekymret over kodeændringer
Vedtagelsen af forslaget om at brænde 800 millioner USTC-token i august 2023 blev mødt med bekymringer fra Terra Classic-validatoren. Disse tokens var placeret i community-kassen og blev administreret af Risk Harbor. Efter vedtagelsen af forslaget stødte validatoren på et problem med at få adgang til tokens, da de ikke længere havde nøglerne til den Multi-Sig-Wallet, hvor tokens var gemt.

## Lunanauts præsenterer en løsning
En Terra Classic-validator ved navn Lunanauts foreslog en løsning for at gennemføre token-ødelæggelsen på en “juridisk ubestridelig måde”. Dette indebærer brugen af en smart kontrakt til at overføre alle beholdningerne til Anxu ved hjælp af en enkelt MsgSend. Denne metode vil undgå behovet for kodningsopdateringer fra validatoren.

### Brænding af 800 millioner USTC
Forslaget står nu mellem Lunanauts’ løsning og en anden, der indebærer at tilføje multisekvens-walleten til en sortliste, hvilket gør det umuligt at overføre token fra den. Begge forslag vil have store konsekvenser for Terra Classic-tokenet og dets værdi i forhold til USD. En positiv afstemning for brændingen kan også påvirke kursen for LUNC-tokenet.

Disse ændringer sker i et forsøg på at koble USTC igen til USD, da tokenet stadig handles ca. 96 % under dens binding. Brændingen forventes at reducere tokenets udbud med omkring 8 %, hvilket kan have betydelig indflydelse på tokenets værdi. Og med USTC og LUNC tokens, der begge oplever en stærk vækst i markedet, forventes brændingen at have en betydelig effekt på begge tokens’ kurser.

Vær opmærksom på de seneste markeds- og prisændringer, da dette beslutningspunkt vil have indflydelse på investorer, brugere og interessenter i Terra Classic-platformen.

Exit mobile version