Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Terraform Labs søger konkursbeskyttelse i USA efter kollaps af stabilcoin

Galaxy rechnet mit einem enormen Bitcoin-Preisanstieg von 74 % im Post-ETF-Debütjahr

Terraform Labs indgiver konkursbegæring og annoncerer restruktureringsplan

Terraform Labs, udstederen af den kollapsede stablecoin TerraUSD (UST), har indgivet en konkursbegæring efter kapitel 11 i USA. Begæringen blev officielt indgivet til den amerikanske konkursdomstol for Delaware-distriktet. Dette markerer et betydeligt skridt for virksomheden i forhold til at håndtere konsekvenserne af dens finansielle problemer og kollapset af dens kryptoaktiver.

I sin konkursbegæring afslørede Terraform Labs en række aktiver og forpligtelser anslået til mellem 100 millioner og 500 millioner dollars. Begæringen er nødvendiggjort af de betydelige økonomiske problemer efter kollapset af dens digitale valutaer og har til formål at omstrukturere virksomhedens gæld.

Terraform Labs har forpligtet sig til at opfylde sine finansielle forpligtelser over for både medarbejdere og leverandører uden behov for ekstern finansiel støtte. Desuden har Terraform Labs annonceret sin hensigt om at fortsætte udvidelsen af sine web3-tilbud, på trods af den igangværende konkursproces.

Virksomheden udtalte: “Begæringen vil tillade TFL at udføre sin forretningsplan, samtidig med at vi navigerer gennem igangværende juridiske procedurer, herunder repræsentativ retssag, der verserer i Singapore, og amerikansk retssag, der involverer Securities and Exchange-kommissionen (SEC).”

Terraform Labs og medstifter Do Kwons juridiske problemer eskalerede med kollapset af deres to hovedkryptovalutaer, TerraUSD og Luna, i maj 2022. Fiaskoen med TerraUSD i at fastholde sin pegning til dollar udløste en markedsomspændende krise og førte til betydeligt værditab.

SEC har indledt en civil sag mod Terraform Labs og Kwon og forbinder deres aktiviteter med en påstået kryptovalutasvindel på 40 milliarder dollars. Dette og andre udfordringer førte til virksomhedens beslutning om at indgive konkurs.

Tidligere gik SEC med til at udsætte Kwons retssag til midten af marts på grund af Kwons udleveringsanmodning. Kwons juridiske team appellerede Montenegro Højesterets beslutning om at støtte udleveringsanmodningerne fra både USA og Sydkorea.

Kwons advokat i Montenegro, Goran Rodic, har desuden argumenteret for Kwons udlevering til Sydkorea i stedet for USA med henvisning til den europæiske konvention om udlevering af kriminelle, den bilaterale aftale mellem Montenegro og USA, og lokale love om international juridisk bistand. Rodic hævdede, at Kwon, der er koreansk statsborger, bør sendes tilbage til Sydkorea.

I bestræbelserne på at håndtere disse juridiske problemer ser det ud til, at Terraform Labs og Kwon står over for en lang og kompliceret proces med afslutning, som fremtiden vil afsløre.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version