Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Tether stärkt Compliance durch Partnerschaft mit Chainalysis: Verbesserte Überwachung von USDT-Transaktionen und beeindruckende finanzielle Leistung in Q1 2024.

Cardano (ADA) steigt, während Ethereum (ETH) steigt, wie neue Daten zeigen

Tether indgår partnerskab med Chainalysis for at forbedre overvågning af USDT-transaktioner

Tether, en førende stablecoin-emittent, har annonceret et partnerskab med den populære blockchain-data platform, Chainalysis. Formålet med dette samarbejde er at forbedre overvågningen af USDT-transaktioner for at identificere og mindske risikoen forbundet med ulovlige aktiviteter og overtrædelser af internationale sanktioner. Dette skridt kommer på baggrund af det stigende regulatoriske pres, som Tether oplever globalt.

### Forbedret overvågning af USDT-transaktioner

Partnerskabet vil give Tether adgang til avancerede værktøjer fra Chainalysis til at overvåge og analysere transaktioner på sekundærmarkeder, hvor USDT handles. Disse værktøjer inkluderer funktioner til sanktionsmonitorering, opdagelse af illegale overførsler og analyse af transaktionsmønstre blandt de største USDT-ejere.

Tethers proaktive tilgang til at styrke overensstemmelse med regler stemmer overens med deres bestræbelser på at imødegå bekymringer vedrørende mulig misbrug af USDT til at omgå sanktioner og lette ulovlige finansielle aktiviteter. Samarbejdet understreger Tethers engagement i at opretholde integriteten af deres platform og støtte branchens bredere indsats for at overholde overensstemmelsesstandarder.

### Paolo Ardoinos synspunkt

Paolo Ardoino, administrerende direktør for Tether, har fremhævet betydningen af samarbejdet for at fremme gennemsigtigheden på kryptocurrency-markedet. Partnerskabet med Chainalysis afspejler Tethers fokus på streng overholdelse af regler og overvågningspraksis.

Desuden har Tether rapporteret om en markant forbedring af deres økonomiske præstation ved at meddele et nettovinst på 4,52 milliarder dollars for første kvartal i 2024. Denne succes understreger Tethers stærke driftspræstationer og strategiske investeringer på tværs af forskellige sektorer.

Med denne partnerskabsaftale og økonomiske vækst ser det ud til, at Tether bevæger sig i retning af endnu større stabilitet og overensstemmelse på det avancerede kryptocurrency-marked.

Exit mobile version