AltcoinsCardanoDogecoin

The Block sold to Foresight Ventures in $70 million deal

Crypto News Site The Block Acquired by Foresight Ventures

En stor handel

Crypto nyhedssiden The Block er blevet solgt til venturekapitalgruppen Foresight Ventures i en handel på 70 millioner dollars. Ifølge Axios vil Foresight Ventures erhverve 80% af virksomheden. CEO for The Block, Larry Cermak, meddelte på mandag, at opkøbet ville give virksomheden mere kapital til at “opbygge spændende nye produkter” og udvide til Asien og Mellemøsten.

Lederskift i begge virksomheder

Larry Cermak vil forblive som CEO, men Foresight CEO Forest Bai vil blive formand, og partner Tony Cheng vil blive medlem af bestyrelsen. Cheng udtalte til Cointelegraph, at hovedformålet med handlen er at hjælpe Foresight’s virksomheder med at tiltrække flere brugere fra Asien.

Fokus på Asien

Med stigende klarhed i reguleringslovgivningen i Asien og en betydelig tilstrømning af kapital til regionen, vil Foresight Ventures styrke deres tilstedeværelse i Asien gennem denne handel.

Uafhængig drift og engagement i reklame

Foresight har forpligtet sig til at lade The Block fortsætte som en uafhængig virksomhed og har desuden forpligtet sig til et minimums reklamebudget med The Block det første år efter aftalens indgåelse.

Andre investeringer i krypto-medier

Foresight Ventures har allerede mindretalsandele i tre andre krypto-medievirksomheder i Asien: BlockTempo og Foresight News i Kina samt den koreanske platform CoinNess.

Afførings af tidligere ejer

Foresight Ventures vil overtage den andel, der tidligere var ejet af Michael McCaffrey, tidligere CEO for The Block. McCaffrey trådte tilbage sidste december, efter at det kom frem, at han havde taget lån på over 43 millioner dollars fra Sam Bankman-Frieds Alameda trading company uden at informere om det.

Top  Vejledning til at købe Shiba Inu Coin - Alt du behøver at vide og hvordan du kommer i gang

Indflydelse af tidligere hændelser

Den tidligere CEO af The Block tog også disse lån for at finansiere en ejendom på Bahamas. Bankman-Fried blev senere dømt for syv tilfælde af svig og sammensværgelse i New York for at omdirigere milliarder af dollars i kundeindskud til at finansiere Alamedas udgifter, hvilket resulterede i nedturen for FTX, den kryptobørs han stiftede i maj 2019.

Tidligere omstruktureringer

I marts gennemgik The Block en betydelig omstrukturering, der resulterede i afskedigelsen af 27 medarbejdere, svarende til omkring en tredjedel af arbejdsstyrken. Som en del af omstruktureringen blev Larry Cermak, tidligere leder af forskning på hjemmesiden, udnævnt til CEO.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button