Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

The Simpsons vender tilbage til NFT-verdenen i årets Halloween-episode

Goldpreis kann mit der BTC-Rally nicht mithalten

The Simpsons, den velkendte tv-serie, har igen gjort opmærksom på den seneste trend inden for non-fungible tokens (NFTs) i deres årlige Halloween-special kaldet “Treehouse of Horror”. I denne episode følger vi Marge, der begiver sig ud på et eventyr gennem blockchain for at redde Bart, der er blevet forvandlet til en levende NFT af Homer. Den første del af episoden med titlen “Wild Barts Can’t Be Token” laver flere henvisninger til NFTs og det hypede og overprissatte marked.

I episoden præsenteres forskellige kendte NFTs, herunder Beeple’s kreationer og Bored Ape Yacht Club, som bliver kontrasteret med mindre anerkendte “picture for proof” samlinger (PFPs), hvilket indikerer den svingende værdi og spekulation inden for NFT-markedet. Homer siger til Marge: “Husker du, hvordan vi altid sagde, at vi ønskede, at Bart var mindre udskiftelig,” og viser Bart’s NFT, der er værd $1,5 millioner.

Dette er ikke første gang, at The Simpsons har introduceret krypto- og blockchain-koncepter i deres serie. I 2020-episoden “Frinkcoin” blev disse begreber introduceret for publikum. I denne episode synger en distribueret hovedbog, at den er “nærmere hver dag på at være fremtidens penge”, og at den findes “i din computer, ikke i din tegnebog”. I oktober 2022-episoden “The King of Nice” refereres der også til NFTs, hvor Krusty er nødt til at tage job, han ikke ønsker, fordi han har mistet alle sine penge i “NFTs” (i dette tilfælde ikke-sjove tv-shows).

Det er tydeligt, at The Simpsons er klar over, hvordan krypto- og blockchain-teknologi har påvirket forskellige industrier, herunder underholdningsbranchen. Serien har en historie med at være kommenterende og parodisk, og deres brug af disse emner afspejler det.

I virkeligheden har The Simpsons også inspireret en ny meme-kryptovaluta ved navn “Homer Simpson” (SIMPSON). I juli steg prisen på denne valuta med 30.000% inden for 24 timer, og den har fortsat med at stige i løbet af året.

The Simpsons’ evne til at holde sig med tiden og fremhæve aktuelle emner som kryptovalutaer og NFTs viser deres fortsatte relevans som en af ​​de mest ikoniske tv-serier nogensinde. Serien evner at levere underholdning, der er både sjov og informativ for deres dedikerede seere.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version