Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Toncoin-Investoren sind optimistiske: Er Toncoin på vej mod et nyt All Time High?

Der Q3-Bericht von Tether enthüllt überschüssige Reserven in Höhe von 3,2 Milliarden US-Dollar und stärkt das Marktvertrauen

Toncoin (TON) kursen stiger igen, da positive signaler vender tilbage og investorer viser optimisme.

## Toncoin-Investorer er bulliske
Toncoin faldt fra sit All Time High på 8,28 USD, hvilket resulterede i en nedgang under den opadgående trendlinje. Dette påvirkede dog ikke TON-investorerne i væsentlig grad, da de fortsatte med at handle bullisk.
En markant ændring var, at fire procent af TON-udbuddet skiftede hænder fra kortsigtede investorer til dem med mellemlang holdning. Dette tyder på, at den sidstnævnte gruppe sigter mod bæredygtige gevinster.

### Aktive Toncoin-adresser
Antallet af aktive adresser forbliver stabilt, hvilket indikerer, at tilliden til at gentage tidligere succes er høj. Den stigende netværksdeltagelse vil øge transaktionsvolumen og forbedre markedets samlede likviditet.

## TON Kursprognose: Ny ATH venter forude
Toncoins kurs ligger i øjeblikket på 7,30 USD og forsøger at bryde over den nedadgående trendlinje siden maj. En overgang til at bryde 7,53 USD som støtte vil være afgørende for at nå det næste All Time High på 8,28 USD.

### Potentielle udfordringer
Dog er der risiko for at miste momentum, hvis kursen ikke kan bryde 7,53 USD, hvilket kan føre til et fald til 7,07 USD. En sådan udvikling kan true den bullish tendens for investorer i Toncoin.

Exit mobile version