AltcoinsDogecoin

TONs Preis steigt über Nacht: Kryptowährung erlebt Aufwärtstrend und überholt Dogecoin

Toncoin (TON) oplever en stor stigning i pris og markedsandel, da populariteten af den tidligere aflyste kryptocurrency stiger markant. Ved $2.61 per enhed ligger TON nu på 10. pladsen på ranglisten over kryptokurver, hvilket viser, at projektet genvinder momentum efter en svær start.

TON blev introduceret af Telegram i 2018 som et blockchain-system baseret på Proof of Stake-modellen. Efter en retssag fra SEC, der anklagede Telegram for at bryde værdipapirlovgivningen med deres ICO, blev projektet overtaget af TON Foundation. Dette gjorde det muligt for brugerne at lave gebyrfrie kryptotransaktioner og gav mulighed for funktioner som TON Storage og TON Proxy.

Den seneste opstigning af TON kan tilskrives lanceringen af TON Space, en digital tegnebog, der tillader brugerne at købe, sælge og handle med kryptokurver direkte gennem Telegram. Desuden har TON Foundation udført live-performance tests på TON-blockchain, der hævder at have opnået den højeste transaktionshastighed for en blockchain verdensomspændende. CertiK, sikkerhedspartner for The Open Network, har verificeret disse påstande.

Samarbejdet med Dubai International Financial Centre (DIFC) og Pavel Durovs udmelding om at give 10.000 TON premium-abonnementer for yderligere støtte til kryptokurrencien. Alt i alt tegner fremtiden lys for TON, der har potentialet til at ændre spillet for kryptokurver med sin høje transaktionshastighed og stærke nye partnerskaber.

Top  Ripple er en af CNBS's topfintech-virksomheder sammen med PayPal og Revolut, ifølge CEO Monica Long.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button