AltcoinsCardanoDogecoin

Udvidelse af crypto ATMs på trods af regulatorisk gennemsyn

Crypto ATMs: Udbredelse og mission

Crypto ATMs har oplevet en global ekspansion med over 32.500 installerede automater hidtil, rapporterede Financial Times.

Crypto ATMs muliggør, at hverdagspersoner kan konvertere traditionelle fiat-penge til kryptovalutaer og vice versa, hvilket tilbyder en bekvemmelighed på linje med almindelige bankautomater.

Den europæiske operatør “Shitcoins Club” hævder modigt, at deres mission er at gøre det muligt for folk at omgå traditionelle bankssystemer og understreger dermed sektorens ukonventionelle tilgang.

Udviklingen af Crypto ATMs trods regulativt fokus

Selvom myndighederne i USA og Storbritannien, herunder Financial Conduct Authority, har gjort bestræbelser på at begrænse udbredelsen af disse maskiner, er antallet af crypto ATMs fortsat steget.

I oktober 2023 er der over 32.500 crypto ATMs i brug verden over, en figur der støt er steget siden sommeren ifølge data fra AltIndex.

Interessant nok har nogle operatører omfavnet en anti-bank ethos og fremhæver ønsket om at bryde ud af det traditionelle finansielle systems greb.

Denne filosofi minder tilbage til de tidlige dage af kryptovaluta, hvor det blev opfattet som en revolutionerende kraft, der udfordrede de store bankers dominans.

Til trods for udviklingen i kryptolandskabet forbliver tilhængerne af crypto ATMs dedikerede til deres mission.

Bitgamo planlægger at installere 90 flere Crypto Atms i 2024

Bitgamo, en operatør med base i Luxembourg, tilbyder en virtuel krypto ATM-tjeneste, der muliggør at brugerne kan konvertere tokens til kontanter online, uden behov for Know Your Customer (KYC) eller Anti-Money Laundering (AML) kontrol.

Top  Pepe-prisen stiger med 16% på 24 timer og viser sig at være bedre end markedet som helhed

Virksomheden tilbyder også en unik løsning for brugere i lande med ugunstige kryptoregler, der tillader dem at overføre midler fra en offshore bankkonto, der ikke er relateret til kryptovaluta, og med stort fokus på privatliv.

Gabriel Weber, kommunikationsdirektør hos Bitgamo, afklarede virksomhedens holdning og fastslog, at loven i Luxembourg giver mere fleksibilitet sammenlignet med andre lande, da de ikke er forpligtet til at anmode om KYC fra klienter.

Når det kommer til kilden til midler, der konverteres til kryptovaluta, understreger Bitgamo, at deres rolle udelukkende er at facilitere udvekslinger, og de vil ikke samarbejde med myndighederne uden en domstolskendelse.

Trods udfordringerne er Bitgamo på en ekspansionsturné med planer om at implementere omkring 90 fysiske ATMs det kommende år.

Weber fremhævede virksomhedens betydelige daglige transaktioner, der overstiger 50 millioner.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button