AltcoinsCardanoDogecoin

USA vil skærpe sanktioner mod Hamas og lukke kanaler for kryptovaluta-finansiering

I de kommende dage forventes USA og dets allierede at eskalere sanktioner mod den militante gruppe Hamas.

Ifølge USA’s vicefinansminister Wally Adeyemo vil der blive truffet flere foranstaltninger i de kommende dage og uger for at skære finansieringskanaler til Hamas, rapporterede Reuters.

Tidligere havde den amerikanske senator Elizabeth Warren henvist til en rapport fra WSJ for at kræve en hårdere indsats mod krypto-finansiering til Hamas. Indholdet i rapporten viste sig senere at være stærkt overdrevet.

Adeyemo afslørede, at både offentlige og ikke-offentlige sanktioner vil blive pålagt, der sigter mod forskellige kanaler, hvorigennem Hamas modtager støtte. Fokus vil være at lukke velgørende organisationer og forfølge personer involveret i at lette betalinger til den militante organisation.

Efter Hamass angreb den 7. oktober har Washington allerede implementeret to runder af sanktioner, der koncentrerer sig om gruppens investeringsportefølje og udsender advarsler til finansielle institutioner for at modarbejde Hamas-finansiering.

Brian Nelson, skattemyndighedernes øverste sanktionsansvarlige, har for nylig engageret sig med den private sektor, herunder kryptofirmaer og betalingsbehandlere, for at drøfte strategier til modarbejdelse af Hamass fundraisingteknikker.

USA’s finansministeriums undersekretær for terror og finansiel efterretning forsikrede om fortsat samarbejde med enheder, der aktivt undersøger og afbryder Hamas-relaterede aktiviteter.

Adeyemo understregede, at disse bestræbelser på at afbryde Hamass finansiering i stigende grad vil rette sig mod facilitatorer i tredjelande og kræve koordinering med allierede og partnere.

Selvom Adeyemo anerkendte, at flertallet af Hamass aktiver i øjeblikket ikke stammer fra krypto, understregede han vigtigheden af, at kryptoindustrien implementerer anti-hvidvaskningsforanstaltninger. Han advarede om, at uden sådanne foranstaltninger kunne Hamas og lignende grupper i stigende grad ty til kryptovaluta i fremtiden.

Top  Kampen mod SEC: Kommer XRP til at overleve?

For at imødegå denne bekymring foreslår Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) en regel i henhold til afsnit 311 i USA Patriot Act. Denne regel betegner kryptovaluta “blande” -transaktioner som en primær bekymring for hvidvaskning af penge og tvinger finansielle institutioner til at overvåge og rapportere dem.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button