Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

VeChain-Ankündigung am 28. Februar beflügelt Krypto-Community und treibt VET-Kurs in die Höhe.

Ava Labs stellt Astra-Upgrade zur Verbesserung von Avalanche-Netzwerk-Subnetzen vor

VeChain: Spænding stiger før stor annoncering

VeChain forbereder sig på en stor annoncering den 28. februar, hvilket har skabt store forventninger i kryptosamfundet og sendt VET-kursen i vejret. Samtidig har VeChain fået yderligere anerkendelse ved at deltage i AI & Blockchain Convergences Task Force.

## VeChain’s Annoncering og Forventninger
VeChain vil offentliggøre vigtige opdateringer den 28. februar, hvilket har skabt spænding i hele kryptosamfundet. Denne annoncering forventes at få VET-priserne til at stige til nye højder og fortsætte den seneste opadgående trend.

På den løbende Mobile World Congress 2024 i Barcelona vil CEO Sunny Lu præsentere de banebrydende nyheder. Spekulationer i fællesskabet drejer sig om mulige ændringer i tokenøkonomi og sandsynligheden for airdrops. Spekulationerne har allerede sendt VET-priserne i vejret og tiltrukket opmærksomhed fra handlende, der nøje følger markedet.

## Positive Udtalelser og Markedsudvikling
Prominente handlende udtrykker tillid, hvor en fremhæver det lovende VET-diagram og antyder potentialet for at nå et all-time high (ATH), hvis den opadgående dynamik fortsætter. Den positive stemning afspejler den generelle spænding om VeChain’s kommende annoncering.

På nuværende tidspunkt handles VeChain (VET) til $0,04832 med en markedsværdi på $3,5 milliarder. I løbet af de seneste 15 dage er Vechain’s kurs steget med 15%, og den er steget med utrolige 73% i den sidste måned. Modparten VeThor (VTHO) handles i øjeblikket til $0,005, hvilket svarer til en stigning på 86% i de seneste 14 dage og en stigning på 120% i de seneste 30 dage.

En anden handlende deler deres personlige rejse, hvor de fremhæver VET som deres primære fokus under denne opadgående periode. Trods tidligere markedscykler og porteføljediversificering forbliver de urokkelige i deres tro på VeChain, med 99% af deres beholdning i $VET.

## VeChain’s Rolle i Blockchain-Ekosystemet
VeChain (VET) fortsætter med at modtage bemærkelsesværdig anerkendelse, da det bliver en del af en udvalgt gruppe prominente organisationer i AI & Blockchain Convergences Task Force. Denne initiativ, ledet af International Association for Trusted Blockchain Applications (INATBA), sigter mod at tackle kompleksiteten ved at integrere AI- og blockchain-teknologier og samtidig udforske deres enorme potentiale.

Ifølge annonceringen vil VeChain være en del af et konsortium med over 10 ansete organisationer og institutioner, der deltager i programmet fra februar til december 2024.

VeChain har længe været en pioner i udviklingen af blockchain på forskellige områder, herunder initiativer relateret til kulstofneutralitet og sundhedstjenester. Ved at indgive en varemærkeansøgning for at integrere kryptokurver i deres drift, viser VeChain også interesse i at bryde det nuværende paradigme inden for betalingsbehandling og etablere sig på dette område.

Exit mobile version