Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

VeChain introducerer veDelegate: Token-delegationsdienst øger præmier automatisk

XRP Kurs auf Binance

VeChain intro til veDelegate – En passiv indtjeningsmetode

## VeChain’s nyeste innovation: veDelegate

VeChain har netop lanceret veDelegate, en token-delegationsdienst designet til at give brugerne mulighed for at tjene belønninger uden behov for manuel deltagelse. Med veDelegate kan brugerne nyde gevinsten af at stake deres token og sætte deres stemmepreferencer uden at skulle bekymre sig om ugentlige afstemninger.

### Hvordan fungerer veDelegate?

VeDelegate fungerer ved at brugere staker deres B3TR- og VOT3-token, som er native tokens til VeBetterDAO platformen. Når brugerne staker deres token, modtager de til gengæld veB3TR- og veVOT3-token. Disse indkapslede token repræsenterer brugerens andel af platformen og giver dem mulighed for at deltage i platformen uden besvær. Når brugerne ønsker at indløse deres oprindelige token, kan de indløse de indkapslede token, som derefter fjernes permanent.

### Automatiserede afstemninger og øgede belønninger

VeDelegate fokuserer på automatiserede afstemninger, hvor brugerne kan angive deres stemmepreferencer, og platformen vil derefter foretage de ugentlige afstemninger på deres vegne. Dette sikrer, at brugerne kan nyde fordelene ved governance-deltagelse uden behov for manuel indgriben. Platformen har til hensigt at maksimere brugernes belønninger, og jo mere man staker, desto højere er indtjeningspotentialet.

### Sikkerhed i fokus

I en tid hvor kryptokriminalitet er udbredt, er sikkerhed afgørende for enhver kryptoplatforms succes. veDelegate har implementeret branchestandard sikkerhedsforanstaltninger for at sikre brugernes aktiver og beskytte dem mod potentielle trusler.

### VeChain’s fortsatte vækst

VeChain’s økosystem udvides konstant, og virksomheden har nylig indgået en aftale med et af verdens største high-end modehuse til at implementere VeChain-teknologien til sporing af deres produkter og bekæmpelse af svindel. Den øgede interesse for VeChain afspejles også i tradingvolumen, som er steget betydeligt de seneste dage.

I en tid med stigende automatisering og behov for øget sikkerhed i kryptorummet, ser veDelegate ud til at være en lovende service for VeChain-brugere, der ønsker at nyde fordelene ved staking og governance uden besvær.

Exit mobile version