Altcoins

VeChainThor-Blockchain træder ind i Coinbase’s Lær-kampagne: En milepæl for bæredygtighed og uddannelse i blockchain-industrien

VeChainThor-Blockchain tilslutter sig Coinbases Learn-program for at uddanne globale brugere

VeChainThor-Blockchain er blevet en del af Coinbases Learn-program for at oplyse en stor brugerbase om VeChain-systemet, bæredygtighedsinitiativer og meget mere.

Læringskampagnen giver brugerne mulighed for at tjene VET-belønninger ved at deltage i uddannelsesquizzer og bruge den mobile VeWorld-tegnebog. Målet er at øge bevidstheden og engagementet for VeChains banebrydende Proof-of-Authority-konsensusmekanisme, det dobbelte tokensystem og de anvendelsesmuligheder for virksomheder, som er beskrevet i “Web3 for Better”-whitepaperet, udviklet i samarbejde med Boston Consulting Group (BCG).

Desuden afspejler initiativet det stigende interesse i at implementere blockchain og bæredygtighed i virksomheder. Kampagnen forventes at tiltrække mellem 750.000 og 1 million KYC-processer, hvilket vil fremme væksten af VeChains on-chain-tegnebøger.

VeChains administrerende direktør, Sunny Lu, udtaler: “Den nylige optagelse af VET hos Coinbase og det tilhørende læringsprogram illustrerer vores to kerneværdier hos VeChain: Bæredygtighed og uddannelse.”

VeChain Learn-programmet er en del af VeChain Harvard-Hackathon og understreger VeChains engagement i at fremme et positivt brand og opretholde sin prestige i blockchain-branchen. Som blockchain-sektoren fortsætter med at ekspandere, ønsker VeChain at gøre en væsentlig forskel i at sprede blockchain-teknologi i den virkelige verden.

Partnerskabet mellem Coinbase og VeChain understreger den voksende betydning af supply chain management i forskellige brancher. Blockchain-teknologien giver virksomheder mulighed for at effektivt spore oprindelsen og vejen for deres produkter, hvilket forbedrer gennemsigtigheden og styrker forbrugernes tillid.

VET spiller en afgørende rolle i at forme fremtiden for blockchain-markederne ved at muliggøre transaktioner og styrke smarte kontrakter. VET-indehavere har adgang til en bred vifte af tjenester og funktioner, der inkluderer muligheden for at tjene belønninger gennem indsats og deltage i VeChain-netværkets operationer.

Top  Oracle-medarbejder mistænkt for medvirken til hvidvaskning af 54 millioner dollars i kryptovaluta

VeChains popularitet strækker sig ud over Coinbase-noteringen, da platformen præsenterer en banebrydende opgradering af VORJ, en innovativ Web3-as-a-Service-platform.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button