AltcoinsCardanoDogecoin

Vil Cronos’ rebranding og prisstigning fortsætte, eller er det for sent at købe Cronos?

CRO’s pris er steget med 30%, så er det for sent at købe Cronos?

Cronos-tokenet fra Crypto.com har skudt højt op i handelskanalen, men med en stigning på +30% – er det for sent at købe Cronos? Den flerugers opadgående bevægelse blev udløst af en ambitiøs rebranding af Crypto.com, der vil se Cronos’ hjemmeside Crypto.org ændret til Cronos-POS.org. Cronos Network er i gang med at opdatere domænenavne på de fleste af deres URL’er (målet er at være færdige inden januar 2024), men Cronos EVM-kæden vil fortsætte med sit nuværende domæne.

Prisstigningen falder også sammen med Cronos proof-of-stake blockchains 2-års fødselsdag, hvilket giver yderligere incitament til den igangværende rallybevægelse.

CRO Prisanalyse: Vil Cronos Chain Re-brand Rally fortsætte, eller er det for sent at købe Cronos?

Med en høj pris valgte Cronos i øjeblikket på markedet til $0.0804 (repræsenterer en 24-timers ændring på +0.60%). Cronos’ rally har CRO-prisen høj i handelskanalen, og i dag markerer den 5. på hinanden følgende grønne dag, midt i en strukturelt imponerende 20-dages rally – placering af Cronos i de bedste cryptocurrencies at købe i november 2023.

Den igangværende prisaktion afspejler en hovedmodstand omkring $0.08288, et historisk modstandsniveau, der så prisen afvise tilbage i slutningen af april. Imidlertid er denne modstandstest sandsynligvis anderledes på grund af en styrket teknisk struktur, der stammer fra rallybevægelsen sammen med et guldskærekors af 20DMA og 200DMA den 3. november. Advarselsskilte opstår fra RSI, der er overophedet til en betydelig grad på 94.32, hvilket tyder på, at prisen er overkøbt på disse niveauer og sandsynligvis vil gå tilbage. Men forblev bullish sentiment på MACD på 0.00193 fremhæver momentum, der opretholder trykket på modstanden, mens CRO-prisen står stærk.

Top  GTA 6: Vil det implementere Kryptowährungen eller NFTs? Hvad vi ved indtil videre

I det store hele ser CRO-prisen godt forsvaret her, uden åbenlyse tegn på svaghed på trods af den igangværende modstandstest, hvilket sandsynligvis vil gøre eller bryde den nuværende struktur. Dette efterlader CRO-prisen med et muligt opadgående mål på $0.0945 (en mulig +17.49%). Hvorimod nedadgående risiko kunne se CRO-prisen trække sig tilbage til $0.06543 (en potentiel -18.65%). Derfor har Cronos en aktuel risiko: belønningsstruktur på 0.94 – en middelmådig indgang, hvilket tyder på, at det kunne være for sent at købe Cronos.

Men mens Cronos står over for en potentiel seneste retracementsbevægelse, er interessen stadig stigende i Meme Kombat-presalen, der eksploderer, mens handlende flokkes til den high-octane meme GameFi-økosystem.

Meme Kombat når $1.3M i finansiering, da Meme Coin Capital strømmer ind i presalen.

Mød Meme Kombat, et banebrydende initiativ, der ubesværet har blandet den memiske kærlighed til nostalgisk spil og GambleFi ind i en decentraliseret Web3-platform.

Hvad får Meme Kombat til at køre, og hvorfor skal potentielle investorer holde nøje øje med denne presale? Essensen af Meme Kombat ligger i dens fascinerende arena, hvor karakterer, der sigter mod at tappe ind i dybt stammende krypto-samfund, går i kamp. Spillere har friheden til at placere deres væddemål på disse animerede kampe, forudsige resultaterne og muligvis høste attraktive belønninger.

Med en solid løfte om, at Sæson 1 fremviser 11 forskellige meme-karakterer, er der ingen mangel på action, og Sæson 2 er allerede på horisonten for december 2023. Projektets decentraliserede karakter kombineret med spændingen ved AI-drevne kampe sikrer, at resultaterne er både gennemsigtige og uforudsigelige – hver kamp er en ny oplevelse, der sikrer, at spillerne forbliver engagerede.

Top  XRP Skyraket op med 10% øjeblikkeligt - Køber hvaler?

Meme Kombats engagement med høj octane-stakingkampe

Projektet handler ikke kun om spænding; det er bygget på en solid tillidsgrund – Meme Kombats forpligtelse til gennemsigtighed er tydelig gennem initiativer som den kommende sikkerhedsrevision af deres smarte kontrakt. Resultaterne af denne revision vil snart være offentliggjort, en bevægelse som mange projekter skyr.

Grundlæggeren og projektlederen, Matt Whiteman, er ikke en ukendt enhed inden for kryptoområdet. Hans erfaring, der strækker sig over to årtier i procesdesign, kombineret med hans stilling som COO for North Technologies, tilføjer troværdighed til Meme Kombat. Når så mange projekter gemmer sig bag sløret af anonymitet, tilbyder Whitemans åbne profil og projektets fysiske adresse i Amsterdam et ekstra lag af pålidelighed.

Tokenøkonomien for Meme Kombat er også en appellerende faktor for potentielle investorer – Sats på Meme Kombat ($MK) tokenet, prissat attraktivt til $0.183, og dyk ned i et belønnende økosystem. Med en generøs APY på 112% nyder satsere ikke kun fordel af passiv indkomst, men kan også bruge deres satsede tokens til at placere væddemål i arenaen – denne dobbelt funktionalitet – tjene mens de spiller – adskiller Meme Kombat sig.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button