AltcoinsCardanoDogecoin

Wall Street Memes Starter Discord Hack Erstatningsfond – Sådan indgiver du en mistet $WSM-erstatningskrav

Wall Street Memes Lancerer Discord Hack Relief Fund

I en stor bevægelse med henblik på at styrke støtten til Wall Street Memes-samfundet har WSM lanceret en Discord Hack Relief Fund, der søger at kompensere ofrene fra et cyberangreb i oktober.

Indsendelser af erstatningskrav vil være åbne i en uge indtil den 17. november, hvilket giver ægte ofre for stjålne $WSM mulighed for at indgive krav om tilbagebetaling af mistede midler.

Disse Wall Street Memes-ansøgninger vil derefter blive behandlet, og aktuelle planer indebærer en tilbagebetalings-airdrop for at kompensere ofrene den 22. november.

Hvorfor Lancerer Wall Street Memes en Discord Hack Relief Fund?

Lanceringen af det generøse kompensationsfond kommer få uger efter lanceringen af Wall Street Memes Casino og vil refundere eventuelle $WSM-tokens taget af hackere, der målrettede WSM Discord Server i oktober.

Dette kommer efter det koordinerede angreb den 12. oktober, hvor det $WSM-discordsamfundet blev angrebet i over 24 timer af en bølge af svindlere, der henvendte sig til intetanende samfundsmedlemmer.

Ofrene for disse svindeltilgange så deres hele $WSM-stakke stjålet, hvilket fik nogle investorer til at gå i panik. Imidlertid sigter lanceringen af Discord Hack Relief Fund på at afhjælpe dette, og tabene forventes at blive kompenseret på en 1-til-1-basis.

Sådan Fungerer Discord Hack Relief Fund – Hvordan Indsender Jeg et Tabt $WSM-Krav?

Mens Wall Street Memes-teamet indsamlede omfattende efterretninger om berørte brugere i de 48 timer efter det første cyberangreb, muliggør lanceringen af ​​Discord Hack Relief Fund-portal en simpelkravindgivelse.

For at starte din tabte claim-indgivelse har du brug for: adgang til din kompromitterede tegnebog for at underskrive en besked sammen med en ren tegnebogsadresse, der ikke er berørt af hacken.

Top  Russiske banker kæmper imod digital rubel og lancerer modtiltag - Hvad betyder det for landets fremtid?

For det første skal du gå til Etherscan og forbinde din kompromitterede tegnebog for at interagere med knappen ‘underskriv besked’.

For det andet, efter at have klikket på underskriv beskeden med din kompromitterede tegnebog, vises en popup-boks, der beder om din signatur (dobbelttjek her for at sikre, at den kompromitterede tegnebogsadresse vises under feltet ‘adresse’).

For det tredje skal du kopiere og indsætte din nye rene tegnebogsadresse i feltet, der erstatter tekstholderen [REN TEGNEBOGSADRESSE].

For det fjerde anbefales det derefter at dobbelttjekke for at sikre, at du har indtastet de korrekte adresser; med den kompromitterede hack-påvirkede tegnebogsadresse under ‘Adresse’ og din nye rene adresse, der erstatter [REN TEGNEBOGSADRESSE] tekstholderen.

For det femte er alt hvad der er tilbage at gøre at klikke på “underskriv besked” og derefter ‘offentliggøre’ for at fuldføre indsendelsen af kompensationsformularen, hvor mistede $WSM-tokens forventes at blive airdropped til din rene adresse den 22. november, når de er krydshenviset med hackdata.

Indsendelse af dit krav til Wall Street Memes Discord Hack Relief Fund er så enkelt!

Gå ikke glip af chancen for at genvinde din billet til moon-shot afkast, indsend dit krav for at sikre, at du beholder din stak og forbliver en del af et af de mest vellykkede meme-coin-projekter i 2023.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button