Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Worldcoin indgår partnerskab med Dune for at forbedre dataadgang og give brugere indsigt på World Chain-mainnet.

Crypto Whales Are Accumulating This Underrated Gem – What Does it Do?

## Worldcoin samarbejder med Dune for at forbedre dataadgang

Worldcoin har indgået et partnerskab med Dune med det formål at forbedre dataadgangen og give brugerne indsigt i World Chain, når mainnet er online.

### Baggrund

Worldcoin er en kryptovaluta, der arbejder på at skabe en mere inkluderende og retfærdig global økonomi gennem blockchain-teknologi. Dune, derimod, er en platform, der fokuserer på at levere dataanalyse og indsigt til blockchain-netværk.

### Partnerskabets formål

Partnerskabet mellem Worldcoin og Dune sigter mod at give brugerne af World Chain adgang til bedre data og indsigt. Ved at integrere Dunes dataanalyseværktøjer vil brugerne kunne træffe mere informerede beslutninger, når de handler med Worldcoin.

### Forventninger til fremtiden

Når mainnet for World Chain bliver lanceret, vil brugerne kunne drage fordel af det forbedrede dataadgang og de nye indsigter, som samarbejdet med Dune vil bringe. Dette kan bidrage til at styrke Worldcoins position som en innovativ og brugervenlig kryptovaluta.

Partnerskabet mellem Worldcoin og Dune viser et skridt i retning af at skabe mere værdi for brugerne gennem samarbejde og teknologisk innovation.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version