Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

XRP-Preis kämpft mit Widerstand: Was bedeutet das für Investoren?

Aufwärtstrend von Bitcoin hält an – drei Gründe warum er noch nicht zu Ende ist

Den aktuelle situation med XRP-Prisen

I de seneste dage har XRP-prisen oplevet en nedadgående reaktion under pivotniveauet på 0,550 $. Bærene forblev aktive og pressede prisen under supportområdet på 0,500 $. Selvom der for nylig har været en opsvingsbølge over det 0,500-dollar, kunne bærene tæt på modstanden på 0,525 $ aktivere. Tokenet formåede ikke at overvinde det 76,4% Fib-retracementniveau af nedadgående bølge og handles nu i en nedadgående zone.

På 4-timers diagrammet af XRP/USD-parret dannes en forbundende nedadgående trendlinje med en modstand tæt på 0,5120 $. Den første vigtige modstand er ved 0,520 $, og en lukkekurs over dette modstandsniveau kunne udløse en kraftig stigning. Den næste vigtige modstand er ved 0,5550 $, og yderligere vækst kunne drive prisen mod modstandsniveauet på 0,5840 $ og måske endda 0,6000 $.

Hvis XRP ikke formår at overvinde modstandszonen på 0,5120 $, kunne prisen fortsætte med at falde. Det første supportniveau ligger nær det 0,500-dollar-område, efterfulgt af det næste store supportniveau på 0,485 $. Et gennembrud nedad og en lukkekurs under det 0,485-dollar-mærke kunne føre til en acceleration af nedtrenden, hvor prisen igen kunne teste supportområdet på 0,450 $.

Tekniske indikatorer viser, at MACD for XRP/USD er ved at øge i nedadgående zone, og RSI ligger under 50-marken. Der er derfor mulighed for yderligere nedadgående bevægelser, men investorer og handlende bør foretage deres egne undersøgelser, inden de træffer investeringsbeslutninger. Handel med kryptokurver indebærer risici, og brugen af de oplysninger, der leveres på denne hjemmeside, sker på eget ansvar.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version