Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

XRP pris stiger med 30% efter SEC-dom: En stor sejr for Ripple.

Polygon Labs und NEAR Foundation arbeiten für die Integration von zkWasm L2 Prover zusammen

XRP’s Prisstigning og SEC’s Domstolsafgørelse

XRP oplevede en bemærkelsesværdig kursudvikling torsdag den 8. august. På blot 24 timer steg prisen med 30% fra 0,4942 $ til 0,6408 $. Ved 10:00 UTC den følgende dag lå tokens værdi stadig på 0,61 $, hvilket var næsten 20% højere end dagen før.

Interessant nok steg handelsvolumen af XRP med over 263%, da kryptovalutaen blev handlet for 5,39 mia. $ mellem adresserne. Dette medførte en stigning i markedskapitaliseringen af de 56 mia. XRP i omløb til 34,68 mia. US$.

Den bemærkelsesværdige stigning i XRP’s værdi var en reaktion på den seneste afgørelse fra Analyse Torres, en dommer ved det sydlige distrikt i New York, i sagen mellem US Securities and Exchange Commission (SEC) og Ripple. Dommeren imødekom delvist regulatorbehøringsanmodningen, men betingelserne var i stærk favør for Ripple.

Ripple blev stadig pålagt en bøde på over hundrede millioner dollars for uregistreret salg af værdipapirer til institutioner. Dog blev dette i krypto-communityen betragtet som en stor sejr for virksomheden.

Den dømmende dommer nedsatte drastisk den bøde, som SEC oprindeligt havde krævet på 2 mia. US$. Domstolens afgørelse lå ca. 94% under reguleringsmyndighedens krav.

Torres afviste SEC’s anmodninger, idet der ikke var tale om svig eller forsætligt misbrug. Hverken Ripple eller institutionelle investorer led økonomisk skade som følge af XRP’s salg.

Ripple’s Chief Legal Officer accepterede domstolens beslutning for visse historiske salg til erfarne tredjeparter. Advokaten Jeremy Hogan delte krypto-communityens opfattelse af bøden på 125 mio. dollars som acceptabel og domstolens påbud som generelt.

I alt var SEC mod Ripple-sagen en oplevelse, hvor Ripple stod stærkt med en bøde på 125 mio. dollars og en generisk retslig påbud. Det markerede en stor sejr for Ripple i en kompliceret juridisk strid.

Exit mobile version