AltcoinsRipple

XRPL Accelerator Programmet støtter 11 nye blockchain-projekter med 50.000 dollars hver

Das XRPL Accelerator-Programm støtter 11 nye udviklingsprojekter baseret på XRP Ledger. Hvert projekt modtager $50.000 og bliver vejledt af eksperter.

Udvalgte projekter som Frii, Phi Wallet og Kaiju Labs sigter mod at forbedre betalingssystemer, guld-tokenisering og blockchain-spil.

XRP Ledger Foundation har annonceret den seneste gruppe af innovatører til XRPL Accelerator-programmet, der sigter mod at fremme iværksættersucces og teknologisk fremskridt inden for XRP-økosystemet. Programmet styrker sit engagement ved at introducere en anden gruppe pionerer, der skal omdefinere blockchainens potentiale i forskellige sektorer.

Broer mellem innovation og markedsrelevans

Med henblik på markedets behov har Accelerator-programmet tildelt stipendier på $50.000 og har stillet mentorer fra branchen til rådighed for de elleve udvalgte projekter for at hjælpe med at finjustere deres produkt-markeds-tilpasning. Projekterne er banebrydende inden for blockchain-anvendelse og afspejler forskellige applikationer og ambitioner, der sigter mod at udnytte Ledgerets robuste infrastruktur til at løse reelle problemer.

Programmets stipendiater er spidsen for innovation og dækker et bredt spektrum af tjenester – fra betalingssystemer og digitale tegnebøger til spil og compliance-løsninger. Hvert projekt viser viljen til at tackle branchens specifikke udfordringer samtidig med at øge Ledgerets nytte.

Omfattende blockchain-applikationer

Projekterne viser XRPLs alsidighed gennem mangfoldigheden af applikationer, herunder:

 • Frii: En betalingsløsning, der revolutionerer detailtransaktioner ved at muliggøre betalinger via web 3.0 på over 50 millioner kasseløsninger uden behov for ny hardware.
 • Phi Wallet: Bring stabiliteten af guld ind i den digitale æra ved at tilbyde brugerne mulighed for at handle med tokeniseret guld for at beskytte formue mod inflation.
 • Kaiju Labs: Forenkler udviklingen af blockchain-spil med et alt-i-et værktøjssæt og integreret tegnebog for at forbedre spilleroplevelsen.
 • EQUIL’s EQLX: Introducerer en ny tilgang til sociale medier, hvor sportsdata bliver til en handelbar aktivklasse gennem tokenisering af sociale interaktioner.
 • Crossmark: Optimerer brugeroplevelsen i webmiljøet og danner grundlag for fremtidige Ledger-funktionaliteter.
 • Ospree: Tilbyder en omfattende compliance-løsning for institutioner, der opererer inden for decentral finans.
 • Mandla Money: Lettelse transaktioner i regioner med begrænset adgang til traditionelle banktjenester gennem deres SMS-tegnebog.
 • Wind.app: Omformer grænseoverskridende betalinger ved hjælp af Web3-teknologier for at øge effektiviteten for virksomheder og enkeltpersoner globalt.
 • SAFEHaven: Omdanner forældede mobile enheder til sikre Cold Wallets til administration af digitale identiteter og aktiver.
 • D3 Labs: Forbedrer forretning med digitale valutaer for værdioverførsler i realtid i Sydøstasien.
 • StaykX: Udvikler et Soft-Staking-protokol og DEX på XRPL EVM Sidechain for at udvide XRPL-token og NFT’ers nytte.
Top  Shiba Inus Layer-2-Netzwerk Shibarium verzeichnete einen Anstieg der Aktivität, aber wie lange hält der Aufwärtstrend an?

Opbygning af et blomstrende XRP Ledger-system

Diversiteten og innovationen af disse projekter er ikke kun et udstillingsvindue for individuelle færdigheder, men også et fælles skridt fremad i udviklingen af XRP Ledger-systemet. XRPL Accelerator er på vej til at berige blockchain-scenen og skabe et frugtbart miljø for nye ideer.

Desuden vil kommende arrangementer i Singapore fungere som en central platform for holdene til at knytte vigtige forbindelser, der kan bringe deres løsninger videre i det globale fintech-landskab.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button