Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

YouTube-investigator ‘Coffeezilla’ beskylder Rabbit AI for NFT-svindel og forsøg på at skjule det

CME steigt auf und sichert sich den zweiten Platz im Bitcoin-Futures-Handel

Stephen Findeisen, også kendt som “Coffeezilla” på YouTube, har anklaget kunstig intelligensfirmaet Rabbit AI for at iscenesætte en nonfungibel tokens (NFT) svindel og forsøge at skjule det.

Findeisen, en fremtrædende efterforsker på video-sharing platformen, udgav for nylig en video på kanalen Coffeezilla, hvor han kastede lys over Rabbit AI’s påståede involvering i NFT-verdenen.

Ifølge Findeisens fund var Rabbit AI tidligere kendt som Cyber Manufacture Co. og formåede at rejse $6 millioner til et NFT-projekt ved navn Gama.

Dog distancerede virksomhedens grundlægger og CEO, Jesse Lyu, senere Rabbit AI fra kryptoverdenen og erklærede i Discord-udtalelser, at de aldrig ville røre ved krypto.

Lyu hævdede, at Gama blot var et “sjovt lille projekt”, han deltog i under covid-19-pandemien, og at han forlod projektet, da det tilknyttede spil blev open-source.

I modsætning til Lyus påstande præsenterede Findeisen optagelser, hvor Lyu drøftede ambitiøse planer for Gama-projektet.

I optagelserne udtrykte Lyu intentioner om at investere millioner i Gama for at skabe en banebrydende NFT-oplevelse.

Han nævnte også fremtidige planer for et koncept kaldet Gamaverse og potentialet for en ren energiinitiativ i forhold til Gama Coin.

Findeisen rejste bekymringer om de $6 millioner, der blev rejst til Gama-projektet, og spurgte, hvor pengene var blevet tildelt.

På trods af Rabbit AI’s forsikring om, at midlerne udelukkende blev brugt til NFT-projektet, argumenterede Coffeezilla for, at Rabbit AI’s fundament blev bygget på resterne af Gama-projektet, hvilket gør det til et bekymrende spørgsmål.

Derudover kritiserede Findeisen den overdrevne karakter af Rabbit AI’s virale R1-produkt og tegnede paralleller mellem de overdrevne løfter, der blev givet af både Gama og R1.

Coffeezillas anklager er ikke isolerede, da andre også har udtrykt skepsis over Rabbit AI’s tilbud.

Josh Olin, grundlægger og CEO for WeGPT, karakteriserede tidligere Rabbit’s projekt som en “svindel”, der var designet til at lokke investorer til.

Online-detektiven Coffeezilla har gjort sig bemærket ved at afsløre kryptosvindel.

Specifikt gjorde han overskrifter sidste år ved at gå efter den populære YouTuber og influencer Logan Paul for at afsløre hans “svindel” projekt CryptoZoo.

CryptoZoo blev lanceret i september 2021 med stor ståhej, hvor Paul selv var en af grundlæggerne af projektet.

Spillet brugte sin egen kryptocurrency kaldet ZooCoin, hvor købere kunne købe “æg”, der ville klække ud i tilfældige dyr med forskellige sjældenheder.

Disse dyr kunne derefter parres for at skabe kryds-bredte skabninger, der ville fungere som NFT’er. NFT’erne kunne opbevares eller brændes for at optjene flere ZooCoin og angiveligt give køberne betydelige afkast på deres investeringer.

Dog hævdede Coffeezilla i en tre-delt video-serie uploadet i slutningen af 2021, at CryptoZoo i vid udstrækning var blevet opgivet kort tid efter lanceringen.

Han påstod, at Paul distancerede sig fra projektet, på trods af den omfattende opmærksomhed, han havde givet det før udgivelsen.

Som svar på Coffeezillas beskyldninger udgav Paul en video, hvor han skyldte medgrundlæggere og rådgivere for CryptoZoo for eventuelle fejl og sensationaliserende historien. Han truede endda med at sagsøge Coffeezilla.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version