AltcoinsCardanoDogecoin

yPredict: En Ny Spiller inden for Krypto Startups Skaber Røre Med Sit Unikke AI-Driven Analyseværktøj og $YPRED-token Presale

yPredict: Den kommende stjerne inden for AI Crypto Startup-verdenen

En relativt ukendt krypto startup ved navn yPredict har tiltrukket opmærksomhed fra top-kryptoanalytikere, der stille har opbygget en position i projektets native token, $YPRED. Men hvad er yPredict, og hvorfor er analytikere så interesserede i denne relativt ukendte token? yPredict udnytter avanceret AI-teknologi til at levere kryptoanalytik, handelssignaler, prisforudsigelser og andre handelsværktøjer. I hjertet af yPredict-økosystemet er $YPRED-utility-tokenet, som giver adgang til platformens premiumfunktioner. På trods af sin unikke teknologi er yPredict fløjet relativt under radaren siden lanceringen af sin offentlige krypto presale for adskillige måneder siden. Bag kulisserne har nogle af de største navne inden for krypto stille opbygget $YPRED-tokenet forud for dets fulde lancering.

yPredict’s kerneplatform fokuserer på at bruge kunstig intelligens og maskinlæring til at analysere enorme mængder markedsdata. Ifølge projektets whitepaper gør dette det muligt for yPredict at identificere trends og mønstre, der fører til værdifulde indsigter og handelssignaler. Krypto-startuppen afslørede for nylig en betaversion af sin platform med planer om at rulle handelssignaler, sentimentanalyse, mønstergenkendelse og andre avancerede værktøjer ud. Brugere kan komme på venteliste for adgang til betaplatformen. Derudover lancerede yPredict Alt_Pump_001, en model designet til at identificere oversete altcoins, der er klar til eksponentiel vækst. Tilgængelig via månedlig abonnement over $1000 om måneden, er Alt_Pump_001 gratis for presale-købere, der køber for et minimum af $500 i $YPRED-token.

yPredicts anden værdifulde tilbud er dens AI-drevne backlink-estimeringsværktøj. Værktøjet søger at transformere SEO-strategier ved at forudsige den ideelle backlink-profil, der er nødvendig for at rangere målrettede søgeord. Efter først at være lanceret som en gratis preview så værktøjet over 5000 anmodninger alene i de første 24 timer. Efter denne umiddelbare succes gjorde yPredict værktøjet tilgængeligt for offentligheden til en sats på $99 pr. forespørgsel. yPredict tilbyder nu ubegrænset gratis adgang til backlink-estimatoren for dem, der køber $YPRED-token gennem den igangværende presale-event. Dette perk har hurtigt øget interessen for tokenet, og yPredicts presale nærmer sig nu $4,7 millioner, da investorer kæmper for at komme tidligt ind.

Top  Mødet om kryptokurrency afslører omfattende ulovlig aktivitet

$YPRED er en ERC-20-token, der vil operere på Polygon blockchainen med fokus på hastighed og sikkerhed. Det native token giver adgang til yPredicts betalte tjenester som platformen selv og Alt_Pump_001. Holderne kan benytte yPredicts gratis prisforudsigelsesfunktioner uden ekstra omkostninger udover at eje tokenet. $YPRED’s staking rewards tilføjer yderligere anvendelighed til platformen. yPredict har struktureret tokenomics for at tillade bæredygtige staking-udbytter over tid.

Med sin roadmap og unikke tokenomics har yPredict fanget øjet hos erfarne analytikere i branchen. Disse analytikere ser sandsynligvis potentialet i yPredicts tilbud, især dets AI-drevne kryptoanalysetools. Plattformen kan give investorer en stor fordel samtidig med at den demokratiserer adgangen til avanceret handelsteknologi. Med presale der nærmer sig afslutningen, gør analytikere deres træk og stille opbygge en position i $YPRED-tokenet, før offentligheden fanger op. Når presale’en er udsolgt, hvilket kan ske hurtigt, forventer analytikere at $YPRED lanceres på børser til en højere pris. Dette vil muliggøre store gevinster i deres tidlige positioner. Mens analytikerne gør deres træk i det private, har almindelige krypto investorer stadig en chance for at erhverve $YPRED til presale prisen. Men med 80% af token tilgængelige i presale, lukker vinduet for muligheder hurtigt. Dem der ønsker at få adgang til yPredicts væld af værktøjer, vil være kloge at undersøge dette skjulte juvel snarere end senere.

Ansvarsfraskrivelse: Crypto er en højrisiko-aktivklasse. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital. Indtast din email for vores gratis daglige nyhedsbrev. En hurtig 3 minutters læsning om dagens krypto nyheder!

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button