Analyse

Analyse af Ethereum’s faszinerende potentiale: På vej mod en betydelig prisstigning og et potentiel gennembrud på 300 milliarder dollars

Ethereum danner et opadgående trekantmønster og indikerer stor potentiale

Den anerkendte analytiker Josh Olszewicz har for nylig undersøgt Ethereum’s prisbevægelser og afdækket en fascinerende perspektiv. Olszewicz fremhæver, at Ethereum har dannet et vedvarende opadgående trekantmønster siden maj 2022, og han bemærker humoristisk: “Ethereum: opadgående trekantmønster i 450 millioner år med udvidelse til 3000 dollars.”

Dette mønster, som har en vandret øvre grænse og en stigende nedre grænse, er tidligere blevet forbundet med bullish markedstendenser.

Olszewicz inddrager Bitcoin’s fortid for at belyse Ethereum’s nuværende situation. Han fremhæver, at lange opadgående trekantmønstre, der blev observeret hos Bitcoin i 2015/16 og 2018/19, førte til betydelige prisstigninger. Lignende historiske data for Ethereum viser opadgående trekantmønstre i 2017 og 2019, som førte til stigninger mod niveauet for 2.618 Fibonacci-forlængelse.

Baseret på denne historiske sammenhæng siger Olszewicz, at Ethereum kan nå dette niveau, hvilket svarer til en imponerende pris på 3.800 dollars. Han understreger dog, at det er afgørende at overvinde den psykologiske modstand ved 2.000 dollars for en sådan bevægelse.

Altcoin-analyse uden Ethereum og Stablecoins

I en anden artikel gennemførte Olszewicz en chartanalyse af altcoins, hvor han især inddrog Ethereum og vigtige stablecoins. Han undersøgte det inverse hovedskuldermønster, som er en bredt anerkendt bullish teknisk analyseformation. Dette mønster opstår, når en aktivklasse danner tre prisnedture, hvor det middelste er det laveste. En betydelig breakout eller overgang fra en downtrend til en uptrend bekræftes, når priserne overstiger trendlinjen, også kendt som nakkelinjen, som forbinder toppene mellem nedturene.

Top  Pepecoin skyder i vejret - den nye stjerne på Meme-Coin-himlen

Markedsanalytikere med teknisk ekspertise bruger en speciel metode til at bestemme målet efter en breakout. Dette indebærer at tilføje dybden af mønstret, som måler afstanden mellem bunden af hovedet og bunden af nakkelinjen i forhold til breakout-punktet.

Ved at betragte altcoin-markedskapitaliseringsdiagrammet kan der observeres betydelige punkter: bunden af den venstre skulder på 188,4 mia. dollars, der blev dannet i juni 2022; bunden af hovedet på 173,23 mia. dollars, der opstod sidst i december; og bunden af den højre skulder på 177,36 mia. dollars, der opstod i juni i år. TradingView-data bekræfter disse værdier.

Trods opsvinget fra bunden af den højre skulder har denne opadgående dynamik stagneret i de sidste tre uger. Markedskapitaliseringen har nu konsolideret sig omkring 230 mia. dollars. Desuden vil mønsteret blive fuldført, når markedskapitaliseringen overskrider modstanden ved nakkelinjen, der ligger nær 300 mia. dollars.

I en nylig opdatering står der: “Altcoin-markedskapitaliseringen viser en slags triple bottom/inverse head and shoulders situation. Jeg tror ikke, at hovedskuldermønstret sidder midt i konsolideringen. Jeg venter på en breakout over 300 mia. dollars.”

Billedkilde: Josh Olszewicz (Twitter)

Diagrammet viser to mulige resultater: I et scenarie falder altcoin-markedskapitaliseringen fra det aktuelle niveau, hvilket vil negere muligheden for et gyldigt invers hovedskuldermønster.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button