Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Analyse: Worldcoin (WLD) auf dem Weg zu einer Phase der Kursstabilität, während Inhaber:innen ihre Gewinne abwägen

How Long Can Bitcoin ETF Hype Sustain BTC Price?

Worldcoin (WLD) potentielt står over for en fase af relativ kursstabilitet, mens investorer omhyggeligt vejer den fremtidige markedssituation. Analysen af IOMAP data viser en solid støttebase, som spiller en afgørende rolle i at minimere store værditab.

## Worldcoin Holder Fortsat Langsom Vækst
WLD har set en markant stigning i antallet af ejere fra 13. februar til 13. marts, hvor tallet sprang fra 11.006 til 17.450. Denne stigning viser en robust vækstrate på 58,55 procent på kun en måned og understreger det voksende interesse for WLD.

Dog er der en signifikant opbremsning i vækstraten blandt ejerne. Især mellem den 7. og 13. marts steg antallet af ejere kun fra 16.544 til 17.450, hvilket svarer til en lavere vækst på 5,48 procent.

Årsagen til denne revidering var et bemærkelsesværdigt begivenhed midt i februar, hvor WLD-kursen oplevede en betydelig rally. Kursen steg fra 3,27 USD til 4,20 USD mellem den 15. og 16. februar. Denne kursstigning førte til en tilsvarende stigning i antallet af WLD-ejere, der kulminerede i en kraftig opadgående tendens. I denne periode steg WLD-kursen fra 4,20 USD til 9,08 USD, hvilket svarer til en imponerende stigning på 116,19 procent på ti dage.

## Kan WLD Holder Sælge, Der Er I Overskud?
Ved de nuværende kurser befinder imponerende 85 procent eller cirka 14.500 adresser sig i en profitabel position med deres WLD-beholdninger. Det er vigtigt at forstå, hvorfor denne situation ikke automatisk betyder en bjørnagtig udsigt for kryptokurver.

Disse investorer kan vælge at beholde deres beholdninger i håb om, at aktiverne stiger med mere end 16 procent og når et nyt rekordhøjt niveau, hvilket ville øge deres gevinster.

Det er dog lige så vigtigt at bemærke, at der var et øjeblik, hvor andelen af ejere, der tjente penge, steg til 95 procent, efterfulgt af et markant værditab på 9,43 procent på bare 24 timer. En sådan kraftig korrektion er et potentielt advarselssignal om stabiliteten på Worldcoin-markedet.

## WLD Kursprognose: Kan Worldcoin Genvinde 10,50 USD?
IOMAP-diagrammet viser en stor grøn zone under den aktuelle kurs, hvilket antyder, at de fleste investorer er “in the money”. Det viser også, at WLD har gode støttezoner ved 9,69 USD og 9,40 USD. Hvis disse støttezoner ikke holder, kunne kursen falde til 9,10 USD, svarende til en potentielt korrektion på 7 procent.

IOMAP-diagrammet fungerer som en oversigt over investorenes afkast og forventninger, hvilket segmenterer forskellige prisniveauer efter den gennemsnitlige købspris, som de nuværende ejere har købt mønterne til. Det viser klynger af investeringspositioner i tre kategorier: “in the money” (grøn), hvor investorer ville tjene profit ved at sælge deres mønter til den aktuelle kurs; “at the money” (grå), hvor købsprisen er cirka lig med den aktuelle kurs; og “out of the money” (rød), hvilket indikerer et hypotetisk tab ved salg.

Hvis antallet af ejere stiger igen, og WLD begynder en opadgående trend, kunne kursen nemt bryde igennem modstandene og snart nå mærket på 10,50 USD eller endda det tidligere højdepunkt på 11,71 USD.

Exit mobile version