Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Analyse: XRP-Investorer forbereder sig på mulige nedture, trods håb om en kommende rally

Das Bitcoin-Portfolio von MicroStrategy steigt auf über 5 Milliarden US-Dollar, während BTC bei 34.000 US-Dollar stabil bleibt

XRP-Investorer håber på en potentiel rally, men ifølge en nylig analyse fra kryptoanalytiker Alan Santana, der blev offentliggjort på TradingView, tyder tegn på, at der stadig kan komme flere nedadgående bevægelser, før en betydelig opadgående bevægelse finder sted.

## Analyse peger mod nedadgående tendens

En analyse, der fokuserer på det daglige tidsramme for XRP, viser flere indikatorer, der peger mod en nedadgående fremtid. Et nøglesignal er et nedadgående kanalmønster, kendetegnet ved lavere topper og lavere bunde, hvilket normalt indikerer en fortsættelse af nedadgående trend. En markant begivenhed, der blev observeret i analysen, var dannelse af en omvendt hammer-lyslysstake kort før det betydelige fald den 5. august, hvor XRP faldt til 0.43 $.

## Potentiale for yderligere tilbageslag

Efter dette mønster, som ofte antyder en potentiel vending, fulgte der kun en kortvarig opgang, der førte til en lavere top, hvilket styrkede den pessimistiske stemning. Analysen forudsiger yderligere tilbageslag for XRP og muligvis nå et nyt lavpunkt mellem 0.35 og 0.40 dollar. Den nedre trendlinje for det nedadgående kanal fungerer som en indikator for, hvor XRP muligvis bevæger sig hen.

### Langsigtet optimisme blandt investorer

Trods de kortsigtede pessimistiske udsigter forbliver visse investorer optimistiske med hensyn til XRP’s langsigtede potentiale, delvist på grund af positive retlige udviklinger i Ripple-sagen mod SEC. Andre analytikere forventer endda, at XRP på et tidspunkt kan stige til 60 dollar og henviser til gunstige tekniske indikatorer som Moving Average Convergence Divergence (MACD) samt vigtige støtte- og modstandsniveauer.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version