Analyse

Bekendt handlende forventer betydelig vækst af Altcoin og advarer om omfattende krypto-opsving i fremtiden.

Altcoin YGG forventes at opleve yderligere vækst, ifølge kendt forhandler

En kendt forhandler med kælenavnet “Das Flow-Pferd” eller tidligere kendt som “Cantering Clark” spår, at Yield Guild Games (YGG), en Small-Cap-Altcoin, kan være på vej til endnu en runde af opadgående bevægelser. YGG, der er den native token for en decentral autonom organisation (DAO) fokuseret på play-to-earn-spil, oplevede en bemærkelsesværdig stigning tidligere i august. Prisen steg fra omkring 0,18 $ til en højeste værdi på 0,75 $ den 7. august, hvilket svarer til en stigning på omkring 315 %. Dog har altcoin sidenhen mistet en betydelig del af disse gevinster og handles i skrivende stund til omkring 0,325 $.

Mulighed for genopretning og udfordring af tidligere støtteniveauer

“Das Flow-Pferd” er optimistisk med hensyn til YGG’s fremtidsudsigter efter korrektionen og antyder, at altcoinen måske kan komme sig og udfordre sine tidligere støtteniveauer som modstand. Han påpeger, at andre kryptomønter, som DWF Labs også støtter, har vist lignende tendenser og oplever en ny opadgående dynamik. Selvom der potentielt kan være manipulation involveret, tyder den tilsyneladende kontinuitet i deres adfærd på en forudsigelig tendens til at fortsætte med at stige i pris.

YGG’s forventede prisbevægelser og potentielt kortvarig opadgående trend

“Das Flow-Pferds” analyse af YGG’s diagram viser, at han forudsiger en rally for altcoinen og sigter mod niveauet $0,532, hvilket antyder et potentielt opadgående potentiale på over 61 %. Dog forventes denne forudsagte stigning kun at være kortvarig, da analysen også indikerer en nedadgående tendens med en lavere top.

Top  Historiske Gevinstniveauer for Bitcoin og Ethereum: Analyse og Inhabervækst

I det store hele er der ingen egentlige oplysninger om YGG ud over de nævnte fakta.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button