Analyse

Binance Coin forsøger at opnå en stærk prisstigning, efter at den har overvundet vigtig modstandsmarke

BNB-prisen forsøger at overvinde modstandsmarke og komme sig efter tilbagegang

BNB (Binance Coin) er i øjeblikket i gang med at forsøge at komme sig efter en tilbagegang mod US-dollaren. Eksperter mener, at BNB-prisen kan opleve en betydelig stigning, hvis den formår at overvinde den vigtige modstand på 215 dollars.

I de seneste dage har BNB-prisen oplevet en markant tilbagegang fra over 235 dollars. Den faldt under niveauerne på 225 og 220 dollars og befandt sig i en tilsvarende bearish zone som Bitcoin og Ethereum. Selv den vigtige støtte på 212 dollars kunne ikke holde. Prisen testede zonen omkring 202 dollars og begyndte for nylig en opadgående korrektion.

På 4-timers diagrammet for BNB/USD-parret har der været en gennembrud over en vigtig bearish trendlinje med en modstand nær 208 dollars. Dette er et positivt signal for BNB-prisen og tyder på, at den muligvis kan fortsætte med at stige.

Dog ligger BNB-prisen stadig markant under både 230 dollars og det 4-timers simpel glidende gennemsnit. På toppen møder den modstand nær 214 dollars. Denne modstand svarer til det 23,6 % Fibonacci retracement niveau for nedadgående bevægelse fra sving-toppen ved 248 dollars til bunden ved 203 dollars.

Et tydeligt gennembrud over 214 dollars kunne drive prisen endnu højere. Den næste store modstand ligger ved 225 dollars eller det 50 % Fibonacci retracement niveau for nedadgående bevægelse fra sving-toppen ved 248 dollars til bunden ved 203 dollars. En afslutning over modstandsniveauet på 225 dollars kunne øge sandsynligheden for en stigning over modstandsniveauet på 230 dollars.

Hvis BNB-prisen derimod ikke formår at overvinde modstanden ved 214 dollars, kan der være en yderligere tilbagegang i vente. Det første supportniveau ligger nær 208 dollars, efterfulgt af den vigtige support på 202 dollars. Et gennembrud under denne support kunne få prisen til at bevæge sig mod 200 dollars. Yderligere tab kunne føre prisen ned til støtteniveauet på 185 dollars.

Top  Kan XRP snart nå over $0,65? Disse tegn kunne bringe gennembruddet!

De tekniske indikatorer viser i øjeblikket blandede signaler. 4-timers MACD-indikatoren mister momentum i den bearish zone, mens 4-timers RSI (Relative Strength Index) ligger tæt på 50-niveauet.

Samlet set forsøger BNB-prisen i øjeblikket at komme sig efter tilbagegangen fra 202 dollars mod US-dollaren. Et gennembrud over modstandsmærket på 215 dollars kunne føre til en kraftig stigning. Hvis prisen ikke kan overvinde modstanden, kan der derimod være en yderligere tilbagegang i vente. Handlende og investorer bør nøje følge BNB-prisens næste bevægelser for at identificere mulige handelsmuligheder.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button