Analyse

Bitcoin Cashs pris stiger og kan ramme 240 og 250 dollar

Bitcoin Cash forventer yderligere opsving mod $ 240 og $ 250-niveauet

Bitcoin Cash (BCH) har oplevet en positiv udvikling og er kommet sig fra det seneste fald i værdien over for USA’s dollar. Prisen på kryptocurrencyet kunne muligvis fortsætte med at stige og nå niveauerne $ 240 og $ 250 i den kommende periode.

Efter en betydelig nedgang i de seneste uger fandt Bitcoin Cash-prisen støtte nær niveauet $ 160. I løbet af de seneste dage har BCH oplevet en genopretningsbølge, der minder om tendensen for Bitcoin og Ethereum. Prisen formåede at bryde igennem modstandsniveauerne på $ 175 og $ 180 og bevæger sig i øjeblikket over niveauet $ 190.

På trods af denne positive udvikling handles Bitcoin Cash nu under $ 200 og den enkle 100-timers glidende gennemsnit. På BCH/USD’s 4-times-chart dannes der en vigtig opadgående kanal med en modstand omkring $ 200.

Modstandsniveauer og potentielle prisstigninger

Den nærmeste modstand ligger ved niveauet $ 200, i kanalområdet og den enkle 100-timers glidende gennemsnit. Det næste store modstandsniveau er $ 220 eller 76,4% Fibonacci retracementniveauet for den nedadgående bevægelse fra svingehøjden på $ 237 til lavpunktet på $ 160. Yderligere stigninger kunne på kort sigt bringe prisen mod modstandsniveauerne på $ 240 og $ 250, med det næste store hindring ved $ 265.

Potentiel nedgang og supportniveauer

Hvis Bitcoin Cash-prisen ikke formår at bryde igennem modstanden på $ 200, kan der opstå en ny nedgang. Det første supportniveau nedadtil ligger omkring $ 185. Det næste store supportniveau er $ 180, hvor køberne sandsynligvis vil dukke op. Hvis prisen ikke holdes over $ 180-niveauet, kan den teste supportniveauet ved $ 170. Yderligere tab kan føre prisen mod niveauet på $ 160 på kort sigt.

Top  Ukendt XRP-wal truer med at afslutte prisopsving

Tekniske indikatorer og konklusion

De tekniske indikatorer tyder på en vedvarende volatilitet for Bitcoin Cash-prisen. 4-timers MACD (Moving Average Convergence Divergence) mister lidt fart i den bulliske zone, mens 4-timers RSI (Relative Strength Index) i øjeblikket ligger over 50-niveauet.

Alt i alt indikerer prisudviklingen for Bitcoin Cash, at cryptocurrencyet har en tendens til at komme sig og muligvis fortsætte med at stige. Handlende bør dog være opmærksomme på de tekniske indikatorer samt de nævnte support- og modstandsniveauer for at justere deres handelsstrategier derefter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button