Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

BlackRock ETF-anmodning for XRP var en fælge, som førte til en kortvarig prisstigning – men det var falsk!

Bitcoin Price Prediction as MicroStrategy Buys an Additional 155 BTC – Can BTC Reach $40,000 Soon?

Artiklen kan se således ud:

XRP-Prisstigning efter påstået BlackRock ETF-indgivelse

Den 30. november oplevede XRP-prisen en markant stigning, der nåede en stigning på 16 %, efter at BlackRock angiveligt havde indgivet en ansøgning om en Exchange Traded Fund (ETF), der hurtigt blev afsløret som en falsk alarm.

Falsk registrering af “iShares XRP Trust”

Alt startede, da brugere på X (tidligere Twitter) i Delaware delte en fil, der antydede, at den globale formueforvalter BlackRock havde registreret “iShares XRP Trust”. Denne handling indikerer normalt, at der vil blive oprettet en ETF, og i løbet af kun 25 minutter efter offentliggørelsen steg XRP-prisen til 0,75 US-dollar, svarende til en stigning på 16 %.

Falsk alarm bekræftet af Bloomberg og BlackRock

Denne spænding var dog kortvarig, da Bloomberg ETF-analytiker Eric Balchunas efter direkte kommunikation med BlackRock-repræsentanter bekræftede, at indgivelsen var falsk. Han bekræftede også, at BlackRock havde benægtet registreringen, og han opfordrede kritikerne til at søge lægelig hjælp, hvis de stadig var vrede.

Udsigterne for en XRP-ETF fra BlackRock var lave

Finansadvokat Scott Johnson forklarede, hvorfor en XRP ETF fra BlackRock næppe ville få en godkendelse på grund af den manglende klarhed omkring XRP’s vej til en 19b-4 godkendelse uden en CME Futures-marked. Jeremy Hogan, en renommert advokat, forklarede også, hvor let det var at forfalske oprettelsen af en ETF, og han spekulerede i, at gerningsmanden kunne have tjent millioner på den kortsigtede prisstigning.

Konklusion

Selvom den påståede BlackRock ETF-ansøgning for XRP var falsk, og den førte til en kortvarig prisstigning, blev den endelig afsløret som bedrageri. Dette incident understreger kryptomarkedets sårbarhed over for misinformation og forfalskninger og understreger vigtigheden af kritisk vurdering og verifikation af sådanne udviklinger.

Exit mobile version