AnalyseCardanoDeFi

Cardano-Abgabe auf dem Prüfstand: Vorschlag zur Senkung von 20% auf 5% diskutiert

Cardano-Netværket står over for en ændring i protokollen vedrørende den nuværende afgift til Cardano-Treasury, som har akkumuleret over en milliard ADA-mønter takket være den nuværende 20% afgift. Der er nu et forslag om at reducere denne sats tilbage til de oprindelige 5%. Det er vigtigt at forstå baggrunden for Cardano-Treasury, der blev etableret for at muliggøre netværksudviklinger, der ville forbedre ADA’s mainstream-accept og handelsvolumen.

I forlængelse heraf har Cardano-netværket gennemgået fem centrale faser, herunder opgraderinger til aktivering af smarte kontrakter, skaleringsmuligheder, decentralisering og governance. Med udviklingen af Cardano-netværket til et modent Web3-økosystem, der faciliterer store pengestrømme på verdensplan, har staking-fællesskabet fremlagt ændringsforslag for at sikre en bæredygtig fremtid.

Et af de seneste protokolændringsforslag kommer fra en førende Cardano-stake-pool-operatør baseret i USA, der foreslår at reducere afgiftssatsen fra de nuværende 20% til de oprindelige 5%. Stake-pool-operatøren hævder, at ca. 30 millioner ADA-mønter tilføres Treasury hver måned, hvilket belaster ejerne.

Den nuværende afgift på 20% blev fastlagt før starten af Shelley-Mainnet for at fremskynde udviklingen af Web3-økosystemet baseret på smarte kontrakter. Dette har resulteret i bemærkelsesværdige DeFi- og netværksudviklingsfinansieringer fra Cardano-Treasury-fonde, hvilket har bidraget til at øge blockchainens TVL til over 240 millioner dollars og stablecoin-markedskapitaliseringen til omkring 17 millioner dollars.

På tidspunktet for redaktionens afslutning har Cardano-netværket en andel på cirka 63%, svarende til omkring 23 milliarder ADA, understøttet af 3.127 delegerende pools.

Næste skridt i ændringen af Cardano-afgiften indebærer at få kontakt til fællesskabet og forhåbentlig opnå støtte til forslaget. Når der er opnået konsensus, vil der blive anmodet om formel godkendelse fra udviklerne for at foretage de nødvendige parameterændringer.

Top  Ripple-Token-Preis zeigt rückläufige Anzeichen gegenüber dem US-Dollar

I mellemtiden har ADA-kursen oplevet en stigning på omkring 30% i de seneste to uger og handlede til omkring $0,354. Cardano har en samlet værdi på cirka 16 milliarder dollars og et 24-timers handelsvolumen på omkring 393 millioner dollars. Sitet ser ud til at udvikle sig, og hvad der sker med Cardano’s afgiftssats vil blive afgjort efter diskussion og analyse i fællesskabet i de kommende uger eller måneder.

Dette er en vigtig udvikling for Cardano-netværket og dets fremtidige økonomi, da afgiftssatsen til Cardano-Treasury har stor indflydelse på netværkets bæredygtighed og centralitet.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button