Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Cardano ADA kan snart nå 10 dollar, men advarer eksperter om mulig korrektion

Expert Traders Recommend Keeping an Eye on This Emerging Coin

Kryptoekspert forudsiger parabolisk stigning for Cardano

En nylig teknisk analyse af krypto-trading-eksperten Ali Martinez indikerer, at Cardano (ADA) kan være på vej mod en parabolisk bevægelse mod 10 dollar. Martinez hævder, at ADA ser ud til at afspejle en tidligere opadgående tendens og at vi muligvis vil opleve en kort korrektion, før prisen på ADA skyder i vejret.

Martinez peger på, at Cardano er brudt ud af en konsolideringsområde i ugebasis og at dette mønster tidligere er set i 2019 og 2020 før prisen steg markant i 2021. Derfor ligger et mål på omkring 10 dollar per token på bordet, hvis ADA-prisen fortsætter med at følge den tidligere opadgående tendens.

Den tekniske analyse viser også, at den 50-ugers EMA understøtter Cardanos paraboliske stigning mod 10 dollar. Historisk set har den 50-ugers EMA haft betydning som støtte og modstand for Cardano, så den seneste breakout kunne udløse en lignende rally som den i 2020.

Ikke desto mindre kræver en parabolisk stigning til 10 dollar en større efterspørgsel end den, Cardano oplevede i 2021, da mængden af ADA er steget på grund af token-inflation de seneste 4 år. Med en højere kapitalisering kan man forvente en mindre volatilitet og dermed et lavere potentiale for stigning.

Cardanos DeFi-økosystem er også vokset betydeligt med en rekordstor Total Value Locked (TVL) på næsten 500 millioner dollar. Dette betyder, at der investeres i 35 forskellige Web3-protokoller og dette vækstende økosystem øger efterspørgslen på ADA, hvilket potentielt kan føre til en stigning mod 10 dollar.

Alt i alt er der under de rette betingelser potentiale for en parabolisk stigning for Cardano mod 10 dollar, selvom det på kort sigt er usandsynligt. Investorer bør forblive forsigtige og forstå projektets grundlæggende, når de investerer.

Exit mobile version