Analyse

Cardano (ADA) pris oplever fortsat nedgang og tester vigtig støtte på 0,275 $

Cardano (ADA) prisanalyse: Kryptovalutaen oplever fortsat et fald, men der er potentiale for en genopretning

Oversigt

Prisen på Cardano (ADA) har i de seneste dage oplevet et betydeligt fald på over $0,30. Kryptovalutaen er stadig i en nedadgående fase og tester i øjeblikket supportniveauet på $0,275. ADA handles mod den amerikanske dollar og har vundet nedadgående momentum i forhold til den enkle 100-timers glidende gennemsnit.

Kritisk modstandsniveau ved $0,288

På 4-timers diagrammet for ADA/USD-parret dannes der en vigtig nedadgående trendlinje med en modstand nær $0,288. Dette område udgør en afgørende modstand, som prisen skal bryde igennem for at udløse en genopretning. Hvis lukkekursen er over modstanden på $0,30, kan ADA stige i retning af modstandszonen på $0,320.

Risiko for yderligere tab

Der er dog risiko for yderligere tab for Cardano, hvis den ikke formår at stige over modstandsmærket på $0,288. I et sådant scenarie kan prisen fortsætte nedad og teste næste supportniveau på $0,275. Hvis dette supportområde brydes, kan ADA falde mod den næste store support ved $0,262. Yderligere nedgang kan endda føre prisen mod $0,235, før kryptovalutaen møder en opadgående tendens igen.

Tekniske indikatorer peger på fortsatte nedadgående bevægelser

De tekniske indikatorer antyder, at MACD for ADA/USD befinder sig i den nedadgående zone og vinder momentum, mens RSI ligger under 50-niveauet. Disse signaler tyder på fortsatte nedadgående bevægelser og viser, at bjørnene pt. har kontrol over markedet.

Top  SHIB-Preisprognose: Wird Shiba Inu steigen oder fallen?

Konklusion

Samlet set kan det konkluderes, at prisen på Cardano oplever nedadgående momentum i forhold til den amerikanske dollar og ligger under $0,30. ADA tester i øjeblikket supportniveauet på $0,275 og er stadig udsat for risikoen for yderligere nedadgående bevægelser. Dog er der potentiale for en genopretning, hvis lukkekursen overstiger modstanden på $0,30. Det er afventende, hvordan markedet vil udvikle sig i den nærmeste fremtid, og om Cardano vil være i stand til at begrænse sine tab og indlede en opadgående tendens.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button